Thank you for your patience while we retrieve your images.
Een zwangerschapsshoot ... iets voor jou?

Laat mij jou fotograferen nu je mooier bent dan ooit.

Ik geef je het zachtste licht, de mooiste stoffen, een stralend silhouet.

Mijn motto : Celebrate New Life as Art ...

Zwangerschapsfotografie doe je best 4 à 6 weken voor je uitgerekende datum. Priijzen van een zwangerschapsshoot starten vanaf € 385 (dvd inbegrepen!).

Een
combishoot met fotoboek ?
Boek 1 zwangerschapsfotoshoot + 1 newborn shoot met je pasgeboren kindje en je krijgt méér foto's in 'n supermooi fotoboek, en dat voor minder geld!

Voor zwangerschapsfoto's wacht je best niet te lang met reserveren, zeker niet als je alleen tijdens het weekend kan komen.
En ook de newborn fotoshoot boek je best VOOR de bevalling. We leggen een voorlopige datum vast, en verschuiven de datum vlak na de geboorte naar de ideale leeftijd voor een babyshoot (7 à 17 dagen jong, en ouder voor premature kindjes).


Klik op "CONTACT", vul je uitgerekende datum in, en je krijgt alle info en prijzen!

Veelgestelde vragen :

Nee, je hoeft voor een fotoshoot
zwangerschap
niet te gaan shoppen :
de overvloed aan prachtige kleding die je op deze webpagina ziet, is van de studio, inclusief bijpassende lingerie, juwelen, voiles, haarkransen, kronen enzovoort.

Ja, elke foto op deze webpagina werd volledig geretoucheerd. Dus als je graag afscheid neemt van je cellulitis, zwangerschapsstriemen of onderkin ... dan ben je aan het juiste adres!
(neem maar eens een kijkje op:
http://www.anyka.be/foto-s-retoucheren)

Natuurlijk gaat je partner gratis mee op de foto tijdens de zwangerschapsfotoshoot. En mits een kleine upgrade ook Grote Broer of Zus !

Neem vooral ook een kijkje op mijn "newborn fotoshoot" pagina :
www.anyka.be/babyfotos

Hoe verloopt een zwangerschapsfotoshoot ?
www.anyka.be/hoe-verloopt-een-zwangerschapsfotosessie

Categories & Keywords
Category:People
Subcategory:Pregnancy
Subcategory Detail:
Keywords:Antwerpen, zwangerschapsfoto's, zwangerschapsfotograaf, zwangerschapsfotografie, zwangerschapsfotoshoot Antwerpen, zwangerschapsshoot

Tweede prijs Newborn Event zwangerschapsfoto's in studioEerste prijs nationale wedstrijd zwangerschapsfotografie39555-Edit13135fotoshoot zwangerschap 16492-DUB40767-dubGouden stoffen voor een zwangere mamazwangerschapsfotos 48835154701539516600-Edit-216486 blue52856Poseren op het bed tijdens een Boudoir Maternity shoot 5D4-32798Schaduwenzwangerschapsfotografie 2669800857-Edit-204263Marielaure 32707-Edit-2Mooi zwanger tijdens fotoshoot zwangerschap