Studio Anyka | wat klanten zeggen

Klanten aan het woord ...

Reacties na een fotoshoot bij studio Anyka

Wij willen u al vast bedanken voor u grote geduld, uw professionele manier van werken.
En zeker en vast voor uw tijd en moeite dat u in gestoken heeft voor onze mooie Leandra te fotograferen en leuke poses en kleedjes had gekozen en prachtige werk heeft gedaan!
Was super leuk en tof in iedere geval.
En de buik fotos EN vandaag!
Was gewoon super gezellig en prachtige werk! 
Anna K. newborn fotoshoot antwerpen 13811newborn fotoshoot antwerpen 13811

Beste Anneke, het fotoboek is al toegekomen. Het is prachtig! 

Bedankt, het was leuk om met jou te werken. 
Groetjes.
Gosia

zwangerschapsfotografie 08614 - Copyzwangerschapsfotografie 08614 - Copy

Dag Anneke,
Wil U bedanken voor u prachtige werk!  Super mooi...geweldige fotos, en leuk geplaatst!  En afgewerkt..   Bravo, echt waar!  Ben super content!!!!  Grote Dank!!Groetjes van ons alle 3! 
Anna K.

zwangerschap fotoshoot 13120-Editzwangerschap fotoshoot 13120-Edit

het was "wahnsinnig" leuk 2 weken geleden tijdens de fotoshoot en ik moest niet echt bekomen daarna. Dankzij de ontspannen sfeer en de pauzes ertussen. Luc en ik hebben ons beiden goed geamuseerd en daarom ook van ons beiden een dikke merci om dit voor ons onvergetelijk te maken. 
Sabine P.

 

We hebben u mailtje goed aangekregen.
Het was voor ons een zeer unieke ervaring en hebben er echt een mooie ervaring mee.

Je bent fantastisch in wat je doet en kijken dus ook uit naar de newborn shoot.
Hopelijk tot snel
Ronny en Tina

 

Dank u voor de "snelle" link met tof paswoord...
Het was zo leuk dat we niet moe zijn of moesten bekomen. De fotograaf heeft dat goed geregeld.
Wij zullen u van de week laten weten welke foto's wij kiezen.
In ieder geval al een dikke merci voor de leuke namiddag.
Groetjes Yves & Michelle
zwangerschapsfotograaf Anyka 11307zwangerschapsfotograaf Anyka 11307

Dag Anneke, 
Prachtig! Dankjewel! Zeer benieuwd naar de bewerkte versies als we gekozen hebben :)
Ik vond het een heel leuke unieke ervaring. Ik heb als een roosje geslapen! :) 
Dankjewel! Nu hebben we we nog even onze handen vol met schilderen maar morgen maken we op ons gemakje de selectie. Tot snel! Fijne dag! Leen C.

zwangerschap fotoshoot 16143zwangerschap fotoshoot 16143

Hallo Anneke,
Het was een toffe ervaring we hebben er van genoten.
Foto’s zien er heel mooi uit, nu nog de juiste uitkiezen.
Groetjes, Veerle K.

 

Ons fotomodel is goed bekomen van afgelopen donderdag. Wat een fijne ervaring was dat weer - ja, zelfs het "ondergekakt" worden klasseer ik mee onder die noemer haha!
Ondertussen de previews al doornomen en weer helemaal verliefd mogen worden, natuurlijk op zoonlief maar absoluut ook op de prachtige foto's!
Groetjes, Ann vdV

zwangerschapsfotos 15145zwangerschapsfotos 15145pregnant blues

We hebben al veel positieve reacties gekregen op de foto's van Arno. Ze zijn dan ook prachtig  en kunnen er naar blijven kijken. 

Groetjes,  Yasmin C.

babyfotograaf 26154babyfotograaf 26154

Hey Anneke, heel erg bedankt voor het doorsturen van de link.  We laten je eind deze week weten welke foto's we graag bewerkt zouden zien - maar eigenlijk vinden we ze onbewerkt ook al prachtig. We hebben in ieder geval erg genoten van de bijzondere ervaring, en ik ben blij dat we zo'n mooie herinnering zullen hebben aan deze speciale periode. Waarvoor dank!  Groetjes, Marijke C.
Newborn babyfoto's 03976Newborn babyfoto's 03976  

 

Marie is goed bekomen van de fotoshoot.  Zitten echt prachtige foto's tussen, postkaartjes lijken het.  Bij deze nog eens erg bedankt! 
MVG  Karolien D.

babyfotograaf Antwerpen 03130-Editbabyfotograaf Antwerpen 03130-Edit

 

Bij deze wou ik even laten weten dat de alu-dibonds goed zijn aangekomen. Het zijn echt weer pareltjes! We zijn echt erg tevreden met alles. Bedankt voor alles. We hebben enkel maar lof over jouw service en professionaliteit!  Misschien tot nog eens!  Vriendelijke groeten, Stijn en Nathalie

babyfotografie antwerpen 00990babyfotografie antwerpen 00990

 

Kleine Oscar heeft er niet veel onder geleden!!!  Wat een leuke foto's!!!  Mmmh we zijn er helemaal verliefd op!  We zullen zo snel mogelijk onze selectie doorsturen!!!  Nog hartelijk bedankt voor uw tijd en uw geduld!!  Groetjes, Sanne.

sanne 21358sanne 21358

 

 

Dag Anneke,  Ik heb zonet nog eens je site doorsnuffelt v blog tot foto's en wat blijft het echt ontspanning om je foto's te bewonderen... met van de ene 'oohhh' naar de andere 'wauw'... Hoewel we dat niet gaan doen zou je tijdens het bekijken van je foto's direct opnieuw een baby'tje willen!!!  groetjes, Annouschka 

annouschka 02742annouschka 02742

 

Hallo Anneke, Wauw, wat een mooie foto's! Dat wordt nog een moeilijke opdracht om te selecteren…  We hebben ons minisoldaatje nog niet gehoord.  Hij heeft er duidelijk geen last van gehad!  Nogmaals bedankt voor de fotoshoot.  Het resultaat zal ongetwijfeld prachtig zijn.  Een tevreden mama, Yasmin

yasmin 26095yasmin 26095

 

 

Nogmaals dank voor de vele leuke en mooie foto's van L.  Ondertussen al bijna 3 maand geleden dat we zijn langsgeweest!  Het vliegt …  Al ontzettend mooie commentaren gekregen over de foto's, dit wou ik u toch eens laten weten!  Bedankt!  Valérie VT

valerie 18086valerie 18086

 

Heel erg bedankt om zo snel onze foto's door te mailen !   Ik heb ze meteen bekeken dezelfde avond nog, echt prachtig werk geleverd!  Wij zijn zeer tevreden!  Sofie C.

sofie C25396sofie C25396

Hey Anneke, Nogmaals bedankt voor de foto's!  De retouches zijn echt prachtig.  Je hebt dat zeer goed gedaan!  We zijn echt zeer blij met het resultaat.  Ghizlaine A.

ghizlaine 25032ghizlaine 25032

Hoi Anneke!  Het was even zoeken hoe we de dvd konden openen gezien veel laptops blijkbaar die optie niet meer hebben, maar het is uiteindelijk gelukt 😊 Prachtige foto's, prachtig resultaat!   Ben super happy!  Ook met de variaties!  Groetjes, Karen H.

karen 24681karen 24681

Dear Anyka, Thank you very much for sharing the pics with us.  We loved the work that you did for us yesterday and I can confirm we are extremely tired but happy!!!   I can't stop looking at the pictures, I love all of them!!!  Congratulations for your good job!!!  Angelica

angelica 26241angelica 26241

Ons jongste model heeft zich tijdens het eten nog dapper en vrolijk wakker gehouden.   Roosje vond het heel erg leuk.  De foto's zijn echt super, dat wordt nog moeilijk kiezen.  Wat een leuk wachtwoord ;-)  Heel erg bedankt voor de fotoshoot en geweldige foto's, groetjes Elke

Elke-28134Elke-28134

Merci voor de prachtige foto's die ik gisteren ontving! Knap werk!!! Xxx en de beste wensen, Lotte

lotte 08517lotte 08517


 heel fel bedankt!   Ook voor je werk met de droomfoto van R en D !!  Vind die droomfoto fantastisch, smelt iedere keer helemaal als ik die zie …  Els T.

els 08739els 08739

Hey Anneke, ik zou je eerst en vooral willen bedanken voor de geweldige namiddag die je me bezorgd hebt!  Ik wist niet goed wat te verwachten, maar was snel op mijn gemak en vond het heel leuk om de foto's te laten nemen. Zelf vind ik dat je dat ook aan de foto's kan zien! 
Joyce D.

47607 rand47607 rand

Hey Anneke,  Het was een super leuke ervaring! Ik ben wel meteen erna in slaap gevallen haha :) Ik ga zo snel mogelijk proberen te kiezen en dan breng ik jou op de hoogte! 
Mvg Stephany DW

newbornfotografie 50134-Edit-2newbornfotografie 50134-Edit-2Dromenland

Fotoalbum is goed binnengekomen. De foto's zijn prachtig!! Ik werd er echt emotioneel van...   Hartelijk dank voor je geduld, hartelijk dank voor alles!   Kus van ons!  Amani

newborn fotograaf 40942newborn fotograaf 40942Bloemenmeisje

Een foto kan tot tranen bewegen... want dat ondervond ik net zelf toen ik onze foto mét zonnestraaltjes zag!  
Voor het overige... ik had op voorhand niet gedacht dat ik de foto's opnieuw zo mooi zou vinden als bij de vorige zwangerschap, maar het tegendeel is waar!  De foto met de blauwe voile en het water vind ik prachtig... net zoals weer zoveel van je kleurvarianten.  Je bent écht een kunstenares: ongelooflijk!!!  Uiteraard kijken we op de allereerste plaats uit naar de geboorte van onze kleine R. nu... maar daarbij meteen ook naar de aankomende newborn shoot!  Anneke, echt heel erg bedankt voor de mooie foto's!  We zijn er opnieuw heel erg blij mee.   Ilse S.

zwangerschap fotos 04505zwangerschap fotos 04505Hopla!

Hey Anneke, Wil u nog bedanken voor de prachtige foto's. Het boek is echt super mooi geworden.  We hebben ze dit weekend uit gedeeld. We krijgen ook alleen maar positieve commentaren  van de mensen die we het boek laten zien. groetjes, Steffi U.

baby fotoshoot 45476baby fotoshoot 45476Klein en kleinst

Hey Anneke, wil je nog eens bedanken voor de schitterende foto's. Wat een fantastische ervaring! Voelde me tijdens de shoot net een Hollywood diva. Ook al is poseren best wel hard werken en soms op je tanden bijten om die ene pose zo perfect mogelijk uit te voeren. Ben weer een onvergetelijke ervaring rijker!  Nancy

Boudoir fotoshoots-44692-EditBoudoir fotoshoots-44692-EditFeeling like a diva

De foto's zijn prachtig!  Al genoten van dochterlief haar persoonlijke website en slideshow;  wat een grandioos initiatief!    Olivia

4221042210

De foto's zijn echt prachtig! Ik kan er eigenlijk blijven naar kijken zo mooi vind ik ze.  Ook de kleurvariaties vind ik zeer geslaagd!  Bedankt voor dit zeer mooie resultaat.  Liesbeth

Grote kijkersGrote kijkersbabyfotograaf 41452

Ik wil je toch nog even laten weten dat Geoff en ik ontzettend blij en tevreden zijn met het resultaat van de shoot: leuke setting, relaxte sfeer, prachtige foto's en ook de kleurvariaties zijn heel erg mooi!   Bedankt en we kijken nu meer dan ooit uit naar de shoot met ons minifotomodelletje! ;-)    Caroline

zwangerschaps fotoshoot antwerpenzwangerschaps fotoshoot antwerpenzwangerschapsfotografie 37968 (2)

Hey Anneke, ik heb de dvd met foto's ontvangen :-) :-) waauuwww... Ik heb al gekeken, kon niet wachten met kijken tot Kevin thuis was :-) :-) is echt heel, heel mooi!!!   Bedankt voor alles, ik ben zoooo blij dat we bij jou gekomen zijn :-) :-)  Annouschka

VleugeltjesVleugeltjeszwangerschapsfotografie 37697

Ik ben al helemaal bekomen van de geweldige fotoshoot ervaring! Was echt heel heel heel tof! Als ik ooit zwanger ben, weet ik waar naartoe!!
Gwen DC (boudoir)

gwengwen

Nogmaals bedankt voor de super ervaring ...
al diegenen die niet durven, hebben ongelijk ...
Inneke V. (boudoir)

32837 (2)32837 (2)

De foto's zijn super! nog nooit zulke mooie bewerkingen gezien die toch natuurlijk blijven.! bedankt! xxx Inneke G

2784727847

Lieve Anneke, Na vorige week een gezellige namiddag voor zowel moeder als dochter hebben wij vandaag de zeer mooie foto’s en dvd kunnen bewonderen. We waren sprakeloos!  Voor een meid van 16 jaar was dit wel een aangename ervaring met een verrassend resultaat. We zullen het niet vlug vergeten ! Lore en Patsy

Vintage hoedVintage hoedVintage fotoshoots - ref.: 30449

Dank je wel alvast voor de foto's... En voor de leuke, ontspannen namiddag. De sfeer waarin je tewerk gaat was echt heerlijk ontspannend. Zelfs P vond het een leuke dag... En geloof me: hij houdt normaal echt niet van foto's laten maken, dus dat is een hele prestatie... En geheel jouw verdienste!  Ilse S.

2954429544

Anneke, Ik heb juist de foto's gezien....WOW!!! ze zijn prachtig!!!! Ik was zo zenuwachtig...maar je stelde me gerust en ik heb een ongelofelijke dag mogen meemaken bij u!
Jeannine V.

2801028010

Nogmaals bedankt, de foto’s zijn PRACHTIG, MOOI, SCHATTIG, GESLAAGD, …  Ben nog meer fan van je geworden.   Ik maak dank zij deze foto’s HEEL HEEL veel publiciteit voor jou.  Heb nog aan 2 toekomstige mama’s en 1 toekomstige papa jou website doorgestuurd - Wat PR mag voor zo’n resultaat.  Anita H.

2689326893

Ik wil je eerst en vooral bedanken voor de vlotte aangename photoshoot en je artistieke kijk op alles. Het was een fijne namiddag voor ons. De foto's zijn echt mooi... vooral je speelsheid met licht weet ik enorm te waarderen!   Dana B.

2481424814Auteursrechterlijk beschermd Anyka Fotografie 2013 - Geen publicatie, commercieel gebruik of wijziging toegelaten zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf. Publicatie op internet uitsluitend in formaat kleiner dan 800 pixels.

Anneke, de foto's zijn al aangekomen! Super mooi allemaal! Dankje!!!
We zouden al bijna terug moeten komen want hij is alweer zo hard veranderd.  Jessie DB

We kijken al uit naar de dvd! Net als de zwangerschapsfoto's gaan ook deze babyfoto's weer prachtig zijn, dat weet ik nu al!   Ik heb nog nooit zo naar foto's uitgekeken als naar die wat jij gemaakt hebt! Jij levert echt fantastisch werk af!  Heel erg bedankt!  Groetjes, Els T.

We willen je nog is bedanken voor de leuke namiddag en de prachtige foto's!  We krijgen er alleen maar complimenten over.  We zijn heel blij dat we jouw studio hebben gekozen voor deze speciale foto's en zullen zeker jouw studio weer kiezen moesten we nog ooit een shoot willen doen. Heel professioneel in een warme en ontspannen sfeer. Nog is bedankt! Groetjes, Jan, Natacha & Ruby

Ik wou je nog even laten weten dat we de foto's helemaal geweldig vinden!  bedankt voor de goede (EN vriendelijke) service!   Kevin B. 

Just to let you know the photo-book arrived, and its gorgeous! 
Thank you, Krystall. F.L.

We vinden de foto's prachtig, bedankt!  Sommige zijn het mooiste in kleur en andere dan weer in creamtone. Eigenlijk is dat wel mooier dan zwart-wit hé.  De mensen zijn vooral gecharmeerd door de liggende foto waar hij zijn handje opeet  ;-)    Groetjes Marijke G.

Hoi Anneke,
Allereerst wil ik je graag bedanken voor de onvergetelijke ervaring!
Ik heb er echt van genoten en de foto's zien er, zelfs onbewerkt, schitterend uit.  Kelly V.L.

Dag Anneke.  Vandaag hebben we de foto’s mogen ontvangen, waarvoor dank.
Ik wou dat we de foto’s dag-dagelijks voor ons gelaat konden kleven,
Schitterend gedaan!   Greet V.R.

Hoi Anneke, Even een mailtje om je te bedanken voor de mooie foto’s.  Je hebt onze dochter prachtig op de plaat vastgelegd.  Een mooi aandenken.  Ook nog eens een extra dank je wel voor de grote foto en de foto in de sneeuwbal.  Nog veel succes verder!  Groetjes, Marian J.

Hey Anneke,
Wij hebben super genoten van de shoot!! Dat jij zo rustig en kalm bleef en niets je te veel was. Echt dank je wel.  Wij hebben er een aangenaam gevoel aan overgehouden.  Anke D.

Hallo Anneke, Ik wil je eerst laten weten dat ik het echt een super ervaring vond! Om eerlijk te zijn had ik de voorbije nacht niet veel geslapen van de zenuwen, maar ben blij dat ik het gedaan heb :-)   groetjes, D. (boudoir fotoshoot)

Hey Anneke,
Waaaaaaaaaauuuuuuuuuw. Het resultaat is prachtig vooral de bewerkte , hoewel eigenlijk allemaal. Je werk is echt fantastisch. Magnifiek wat je allemaal doet. Want ik was bang voor het resutaat hoor maar dat was onterecht. Jij bent de besteeeeeeeeee!  Groetjes, Shelley V.E.

Man, man wat zijn die geretoucheerde foto's mooi.  Ik ben er helemaal zot van.  Je hebt me in ieder geval een fantastische dag bezorgd, maar ook wat kopzorgen bij het kiezen van de mooiste.  ZE ZIJN FOR-MI-DA-BEL!!!!  Mijn ene collega kreeg zelfs letterlijk kippevel ervan.  Ik laat je zeker nog zijn reactie weten na 15 juni.    Kaat E.

De foto's zijn super!!!!! Duizend keer bedankt en wij maken zeker reclame voor ons Anneke uit Wilrijk!!!!
vele groetjes, Cindy V.H.

Hey Anneke,
Bedankt voor de prachtige foto's. Het zijn echt hele mooie !!!
Vele groetjes,  Leen en Bert

Hey Anneke,
Bedankt voor de mooie foto's, het was ver buiten onze verwachtingen, we hadden nooit gedacht dat ze zo mooi zouden zijn.  We zullen die dag niet vlug vergeten, het was precies zoals de eerste schooldag, vol spanning afwachten hoe het was geweest. We hopen dat de foto's goed gaan verkopen. We wensen je nog heel veel succes met je foto reportages, want het is echt klasse.
Vele groetjes van Hanne en Sanne, Herman en Godelieve van de Stombaershoeve

Dag Anneke,
Ik heb zojuist ook de fotokes van het CD-rommeke bekeken, geweldig :-)
ons mama heeft ook direct alles op haar PC opgeslagen :-)
Prettig weekend
Groetjes,   Kim H.

Anneke,
Ik heb alle foto's goed ontvangen... maar dat wist je al he :-)
We vinden het resultaat echt super!!
Alvast heel fel bedankt voor de extra moeite!!
groetjes,   Liesbeth V.B.

Hey,
Dag Anneke, ik heb je foto's ontvangen van de shoot hé.
Ik ben zo blij met het mooie resultaat van de foto's!
Gewoonweg prachtig!! Heb er geen woorden voor, echt pro-work! :)
Ik kan je niet genoeg bedanken voor de shoot die ik heb mogen doen bij U.
Ook bedankt voor de leuke samenwerking, en de toffe zondag die ik er aan over heb gehouden.  Timmy B.

Dag Anneke,
Heb fotokes gekregen, zijn allemaal schitterend. Mijn schoonmoeder wou er al een paar mee naar huis nemen. K'heb ze maar gauw weggestoken, zijn voor mijn fotoalbum. Het was inderdaad een gezellige zondagnamiddag, en ik zie u graag terugkomen samen met uw fototoestel.
Groetjes,  Marleen V.L.

Hallo Anneke,
Bedankt voor de prachtige foto's, ze zijn echt mooi.
Ik heb vandaag gepronkt met jouw foto's en je kunst om ze er prachtig te laten uitzien.
Dalila vond ze ontzettend mooi. Resi heeft ze nog niet gezien die moest later werken zie je.
maar nu weet je dus al dat iedereen jouw foto's schitterend vindt.
Je moet zeker winnen we duimen voor jou.
Bedankt en tot straks
groetjes Maria V.K.

Hey Anneke
Wat zijn we verleden week verschoten toen we die mooie foto's in de bus kregen, zó mooi hadden we zeker niet verwacht!
Mvg,  Herman en Godelieve en de hondjes