Reviews en reacties na een fotoshoot bij studio Anyka.
Klanten aan het woord ...

Je bent een fantastische fotograaf, je hebt voor ons een new-Born shoot kunnen verwezenlijken op 8 weken oud, want niet evident was, na de lock-down.

We zijn er tot op heden nog steeds trots op en het is een prachtig aandenken.  Maarten en Kathleen


 

Ik ben zooooooooooo blij dat we toch onze newborn shoot hebben kunnen doen, want wat een prachtige foto's zijn daar toch uitgekomen!!! Ik kan je echt niet genoeg bedanken ervoor! Ook voor je geduld als Noah'tje niet mee wou werken en om toch nog die ene laatste foto te willen nemen waarbij hij schijnbaar in David zijn handen ligt. Echt: super super SUPER BEDANKT daarvoor!!! 

Sophie en David

!!AANRADER!! Vorig weekend met ons dochtertje Maëlle een newborn shoot gaan doen. Het was een zeer leuke belevenis en we hebben ons goed geamuseerd. Vooraf hadden we wat schrik dat alles wel goed zou verlopen omdat ons dochtertje nogal moeilijk in slaap te krijgen is, maar dankzij de ervaring van Anneke is alles zeer vlotjes gegaan. Ze heeft ons ook veel bijgeleerd in het omgaan met baby's op vlak van rustig krijgen, iets wat we sindsdien elke dag nog gebruiken en perfect werkt. Anneke is dus veel meer dan enkel een topfotografe. Momenteel worden de foto's bijgewerkt en we kunnen niet wachten op het eindresultaat! Super hard bedankt Anneke voor alles en hopelijk tot nog eens! Groetjes, Axelle, Pieter en Maëlle

het was een ontzettend fijne ervaring. In het begin zeker wat onwennig en wat zenuwachtig, maar dat ebde door jouw leuke aanpak helemaal weg. Ik ben helemaal niet moe geweest,.. waarschijnlijk de adrenaline en het enthousiasme dat de overhand heeft genomen. Zelfs thuis nog!! 🙂

Ook om de foto's (na een nachtje te slapen) nog eens te zien, geeft weer een heel ander en zeker heel leuk gevoel!!! Ik ben dan ook super content dat ik deze ervaring ben aangegaan!!

Kirsten W

Super hard bedankt dat je in dit jaar waarin alles wat moeilijker liep met alle regeltjes, zo hard je best hebt gedaan om ons jonge gezinnetje zo'n mooi moment te bezorgen. Ik kijk nog vaak met een warm gevoel terug naar de foto's die je van Clara en ons maakte.  Dorien V.

Voor de tweede maal een newborn-shoot bij Anyka afgerond. Net zoals de eerste keer verliep de shoot zeer vlot met een sociale, vriendelijke fotografe die weet waarmee ze bezig is. Haar duidelijke instructies zowel op voorhand als de dag zelf zorgen voor de nodige rust wat leidt tot een stressvrije en supertoffe ervaring voor iedereen. Anyka neemt steeds haar tijd, zowel tijdens de shoot als achteraf, met prachtige foto's als resultaat. De foto's zijn zo goed dat wij amper kunnen kiezen. Een absolute aanrader!   Jonathan en Dorien

Hello Anneke!  Thank you very much for your email and the lovely photo shoot yesterday.  We really enjoyed our experience with you. We are also so happy to see the result on the gallery, what an amazing job 😍  Have a lovely end of week
Chloe and Cliff

Wij hebben ons newbornshoot door Anneke laten doen. Ik heb er 1 woord voor: GEWELDIG!!
Ben verliefd op de foto’s!! Ook het feit dat we ze zowel in kleur, zwart-wit als sepia hebben gekregen maakt het nog beter. Echt mooi!!! Anneke neemt haar tijd en heeft ook geduld wanneer m’n dochter onrustig was of moest drinken.  Dank je wel voor alle moeite!  Laila


 

Zoals jij tijdens de shoot bent omgegaan met ons klein wondertje was echt super.

Enorm bedankt voor deze onvergetelijke ervaring en herinneringen die we kunnen koesteren. 

Steve en Shari


 

Ik heb een combi-shoot genomen ( zwanger, newbornshoot) en de resultaten mogen echt gezien worden. Ik ben echt sprakeloos, zo mooi en zo perfect. 

Tijdens de beide shoot, heeft Anneke ons veel tips gegeven, ook toen ons kleine niet wou meewerken, was zij degene dat heel veel geduld had, echt top service! Raad haar echt sterk aan. 

Groetjes, Mandy

Ik heb bij Anyka zwangerschapfotos en newbornfotos laten nemen. Tijdens mijn zwangerschap fotoshoot zorgde ze ervoor dat ik mij steeds comfortabel en goed voelde. Ze behandelde zowel mij als mijn partner respectvol en het eindresultaat is prachtig. Ook zéér geweldig is dat je geen stress hebt met het zoeken van outfits en accessoires voor de fotoshoots want ze heeft een mega mooi en groot assortiment waar je uit kan kiezen. Bij de newborn fotoshoot was mijn klein wondertje zeer op haar gemak en een pluspunt is toch ook dat er veilig gewerkt wordt. Dat stelde mijn moederhart direct gerust. Ze neemt ook haar tijd voor beide fotoshoots en je hebt inspraak in welke foto's je verkiest en photoshopverzoekjes. Toen ik mijn prachtige fotoalbum had ontvangen was ik overtuigd dat hier met liefde aan gewerkt is. Danku voor de leuke ervaring en de mooie momenten! Ik ben hier super blij mee!!

Lily H.


 

Anyka is een enorm sympathieke en professionele fotografe die duidelijk niet aan haar proefstuk toe is en je onmiddellijk op je gemak stelt. Wij kozen voor de combinatie van zwangerschap - en newborn shoot en hebben er absoluut geen spijt van. Anneke heeft van haar hobby haar beroep gemaakt en dat merk je aan alles. Ze neemt alle tijd, luistert naar je wensen, heeft creatieve ideeën in overvloed en veel oog voor detail. De bewerking van de foto's gebeurde snel en goed. Ze liet ons gezinnetje stralen. Dankjewel.

Joke V.


 

Bedankt voor de leuke ervaring in uw studio.  Ik denk dat er maar weinige zijn die zoveel tijd en zorg in hun werk steken .

Echt super!  Shauni

Genoten van de zwangerschapsfotoshoot en een prachtige herinnering aan mijn dikke buik. De newbornshoot is helemaal TOP! Anneke zorgt voor het comfort en de veiligheid van de baby, waardoor alles ontspannen kan verlopen.

Caroline P

Super bedankt voor het mooie boek, niet normaal hoe mooi het is, door zo'n foto's ga ik het zeker nooit meer vergeten.  jij kent er echt wat van.

Benedicte

We did a lot of research to find the perfect photographer for pregnancy and newborn photos - and we are so happy we found Anyka! She has fantastic ideas, an unbelievable collection of clothes and accessories for pregnant ladies and newborns and the experience you would want from someone you trust your newborn baby with. The results have always been incredible - looking forward to be back soon! :)
Petra

Bedankt voor de prachtige foto's!
Ik was gisterenavond inderdaad pompaf, maar het resultaat mag er zijn. Ik had niet gedacht dat ik zo mooi op de foto's zou staan. Super bedankt ervoor! We hebben beide (ik en mijn ma) een superleuke namiddag beleefd. Ik kijk al uit naar de newborn shoot
Layla

De foto’s overtreffen werkelijk mijn verwachtingen.  Heel veel dank!
Het feit dat je tijd maakt voor de klant om wensen en verwachtingen af te toetsen,
in combinatie met je knowhow, laat zich duidelijk voelen in de resultaten.
Anja

We hebben vandaag de fotoalbum ontvangen en we zijn zeer tevreden.
Echt een mooie album van onze kleine held!
Bedankt! Groetjes Valerie & Joram

OMG!  Ik heb nog niet de helft van de foto's gezien, maar die met dat tentje LOVE LOVE LOVE.
Dat wou ik gewoon al even laten weten ;-)
Elise

Amai wauw ! 
Geweldig mooi die droom foto’s !
Heb al spijt da in da bij Sam ni gedaan heb !  
Echt super mooi! 
Sofie C

She did it again, thanks to Anyka Fotografie. You do have the magic to make a woman look glam 8 days after giving birth 
Sara R.

De foto's zijn weer prachtig geworden, SUPER bedankt! Mijn ouders zijn ook helemaal wild!
Caroline

Wauw, wat een verbluffend resultaat! Wij zijn ontzettend enthousiast met uw geleverde werk!
De foto's zijn echt fantastisch!!! Enorm bedankt hiervoor!
Silviya en Mike

Ik vond het een heel aangename ervaring.
Dank je voor je snelheid, duidelijkheid en hulp.
Kirsty


 

Hoi Anneke, Dank je wel voor je geduld vandaag met Jana in het begin. Je hebt het enorm goed gedaan.  Dikke pluim!
Groetjes Kim


 

We zouden jou graag willen bedanken voor deze schitterende ervaring en jouw creativiteit, we hebben zelfs meer genoten van het proces zelf dan van de foto's achteraf (die ook heel mooi zijn natuurlijk). We waren wel moe op het einde van de dag maar dat noem ik 'aangename' vermoeidheid, we hebben tenslotte mooie herinneringen gecreëerd.  
Milana

ongelooflijk hoe fijn onze fotoreportage was met Anneke onze dochter en wij als ouders hebben dit super ervaren zeker weten de moeite waard de foto's zijn gewoon weg GEWELDIG! de informatie is heel duidelijk meegegeven hoe en wat geen addertjes onder het gras wil je meer weten er wordt een duidelijke uitleg gegeven noem maar op. 
wij komen nog terug.  THX Anneke !
Jessy

Wij hebben een newborn shoot gedaan en de fotografe gaat zeer professioneel om met je kleintje om alles zo vlot en stressloos mogelijk te laten verlopen
Valerie


 

Bedankt voor de weeral geslaagde shoot en je hulp bij leuke de peter-meter vraag!
Bo B.

 

Super ervaring! De fotografe neemt haar tijd is ontzettend vriendelijk, heeft ook zelf heel wat stoffen/kledij/accessoires die zorgen voor aparte foto's. We kijken al uit naar de newborn shoot! Enorme aanrader. Niet te onderschatten qua vermoeidheid zo'n shoot, we hebben die avond zeer goed geslapen :).
Alle info wordt ook op voorhand heel duidelijk meegegeven evenals ontelbaar veel raad!
Kortom: een aanrader voor unieke foto’s en tegelijk een fijne ervaring!
Sylvie S

De foto's die ze neemt zijn zo mooi, bovendien geeft Anyka je het gevoel dat je een model bent, en neemt ze alle tijd van de wereld om je thuis te voelen. Zeker een aanrader. Zowel voor mama als baby.
Heidi S.


 

Wij hebben een fotoshoot geboekt voor onze 2 kindjes.   Zowel de buik als de baby foto’s!  Anneke maakt echt TE prachtige foto’s.  Kiezen tussen al de foto’s is onmogelijk :D
Anneke neemt haar tijd, legt alles perfect uit en zorgt ervoor dat het resultaat SUBLIEM is!  De meest prachtige herinneringen!  
Noë

Erg vriendelijke fotografe en topkwaliteit wordt er geleverd.
Fotografe neemt echt de tijd om het tempo van het kindje te volgen.
Enigste minpuntje is dat het moeilijk parkeren is in de omgeving.  Carolyn

Bij Anyka voel je je direct welkom en op je gemak. De foto's die ze maakt zijn prachtig en je krijgt heel snel het resultaat in je mailbox. Iedere keer we naar de foto's kijken zijn we aangenaam verrast en zeer blij! Een echte aanrader dus!   Katrijn

We hebben net de fotoalbum ontvangen. Wat een pareltje! Nogmaals bedankt voor alles.. 
We vonden het een prachtige ervaring en hebben mooie foto's om zo een gelukkig moment vast te leggen.   An G.

Een super leuke zwangerschapsshoot gehad met Anyka, het is een TOP dame die je direct al op je gemak stelt en alles grondig uitlegt hoe ze te werk gaat! super mooie kleren en stoffen die je gebruikt tijdens de shoot, kan niet wachten voor de newbornshoot die vervolgd! ZEKER EEN AANRADER!
Jona V.

Toen ik op zoek was naar een goede baby/buik fotoshoot, heb ik talloze fotografen hun website afgespeurd. Echter stootte ik op Anyka en ik zal eerlijk zijn: het leek ons een gewoon rijhuisje in wilrijk, tot we binnenstapten.
Het is niet alleen de hoeveelheid materialen, of backgrounds of kledij die ze ter beschikking stelt dat fantastisch is, maar er is ook een mooie wisselwerking tussen onzelf en haar "ongelimiteerde" fantasie.
Dit zorgde uiteindelijk voor resultaten die onze grootste verwachtingen overtrof...
Kort : worth the time/money en ga zeker en vast nog gebruik maken bij toekomstige kids. Dieter

Tweede keer dat we samenwerken met Anneke voor een zwangerschapsfotoshoot en binnenkort een newborn fotoshoot.  Altijd een leuke ervaring. Anneke neemt haar tijd, stelt je op je gemak en bovenal: de foto's zijn echt geweldig mooi.  Niet twijfelen!
Kristien


 

Wij willen u al vast bedanken voor u grote geduld, uw professionele manier van werken.
En zeker en vast voor uw tijd en moeite dat u in gestoken heeft voor onze mooie Leandra te fotograferen en leuke poses en kleedjes had gekozen en prachtige werk heeft gedaan!
Was super leuk en tof in iedere geval.
En de buik fotos EN vandaag!
Was gewoon super gezellig en prachtige werk! 
Anna K.

Beste Anneke, het fotoboek is al toegekomen. Het is prachtig! 
Bedankt, het was leuk om met jou te werken. Groetjes. Gosia

 

Dag Anneke,
Wil U bedanken voor u prachtige werk!  Super mooi...geweldige fotos, en leuk geplaatst!  En afgewerkt..   Bravo, echt waar!  Ben super content!!!!  Grote Dank!!Groetjes van ons alle 3!   Anna K.

 

het was "wahnsinnig" leuk 2 weken geleden tijdens de fotoshoot en ik moest niet echt bekomen daarna. Dankzij de ontspannen sfeer en de pauzes ertussen. Luc en ik hebben ons beiden goed geamuseerd en daarom ook van ons beiden een dikke merci om dit voor ons onvergetelijk te maken. 
Sabine P.

 

We hebben u mailtje goed aangekregen.
Het was voor ons een zeer unieke ervaring en hebben er echt een mooie ervaring mee.

Je bent fantastisch in wat je doet en kijken dus ook uit naar de newborn shoot.
Hopelijk tot snel
Ronny en Tina

 

Dank u voor de "snelle" link met tof paswoord...
Het was zo leuk dat we niet moe zijn of moesten bekomen. De fotograaf heeft dat goed geregeld.
Wij zullen u van de week laten weten welke foto's wij kiezen.
In ieder geval al een dikke merci voor de leuke namiddag.
Groetjes Yves & Michelle

Dag Anneke, 
Prachtig! Dankjewel! Zeer benieuwd naar de bewerkte versies als we gekozen hebben :)  Ik vond het een heel leuke unieke ervaring. Ik heb als een roosje geslapen! :)   Dankjewel! Nu hebben we we nog even onze handen vol met schilderen maar morgen maken we op ons gemakje de selectie. Tot snel! Fijne dag! Leen C.

 

Hallo Anneke,
Het was een toffe ervaring we hebben er van genoten.   Foto’s zien er heel mooi uit, nu nog de juiste uitkiezen.
Groetjes, Veerle K.

 

Ons fotomodel is goed bekomen van afgelopen donderdag. Wat een fijne ervaring was dat weer - ja, zelfs het "ondergekakt" worden klasseer ik mee onder die noemer haha!
Ondertussen de previews al doornomen en weer helemaal verliefd mogen worden, natuurlijk op zoonlief maar absoluut ook op de prachtige foto's!   Groetjes, Ann vdV

 

We hebben al veel positieve reacties gekregen op de foto's van Arno. Ze zijn dan ook prachtig  en kunnen er naar blijven kijken. 

Groetjes,  Yasmin C.

 

Hey Anneke, heel erg bedankt voor het doorsturen van de link.  We laten je eind deze week weten welke foto's we graag bewerkt zouden zien - maar eigenlijk vinden we ze onbewerkt ook al prachtig. We hebben in ieder geval erg genoten van de bijzondere ervaring, en ik ben blij dat we zo'n mooie herinnering zullen hebben aan deze speciale periode. Waarvoor dank!  Groetjes, Marijke C.
 

Marie is goed bekomen van de fotoshoot.  Zitten echt prachtige foto's tussen, postkaartjes lijken het.  Bij deze nog eens erg bedankt! 
MVG  Karolien D.

 

 

Bij deze wou ik even laten weten dat de alu-dibonds goed zijn aangekomen. Het zijn echt weer pareltjes! We zijn echt erg tevreden met alles. Bedankt voor alles. We hebben enkel maar lof over jouw service en professionaliteit!  Misschien tot nog eens!  Vriendelijke groeten, Stijn en Nathalie

 

 

Kleine Oscar heeft er niet veel onder geleden!!!  Wat een leuke foto's!!!  Mmmh we zijn er helemaal verliefd op!  We zullen zo snel mogelijk onze selectie doorsturen!!!  Nog hartelijk bedankt voor uw tijd en uw geduld!!  Groetjes, Sanne.

 

 

 

Dag Anneke,  Ik heb zonet nog eens je site doorsnuffelt v blog tot foto's en wat blijft het echt ontspanning om je foto's te bewonderen... met van de ene 'oohhh' naar de andere 'wauw'... Hoewel we dat niet gaan doen zou je tijdens het bekijken van je foto's direct opnieuw een baby'tje willen!!!  groetjes, Annouschka 

 

 

Hallo Anneke, Wauw, wat een mooie foto's! Dat wordt nog een moeilijke opdracht om te selecteren…  We hebben ons minisoldaatje nog niet gehoord.  Hij heeft er duidelijk geen last van gehad!  Nogmaals bedankt voor de fotoshoot.  Het resultaat zal ongetwijfeld prachtig zijn.  Een tevreden mama, Yasmin

 

 

 

Nogmaals dank voor de vele leuke en mooie foto's van L.  Ondertussen al bijna 3 maand geleden dat we zijn langsgeweest!  Het vliegt …  Al ontzettend mooie commentaren gekregen over de foto's, dit wou ik u toch eens laten weten!  Bedankt!  Valérie VT

 

 

Heel erg bedankt om zo snel onze foto's door te mailen !   Ik heb ze meteen bekeken dezelfde avond nog, echt prachtig werk geleverd!  Wij zijn zeer tevreden!  Sofie C.

 

Hey Anneke, Nogmaals bedankt voor de foto's!  De retouches zijn echt prachtig.  Je hebt dat zeer goed gedaan!  We zijn echt zeer blij met het resultaat.  Ghizlaine A.

 

Hoi Anneke!  Het was even zoeken hoe we de dvd konden openen gezien veel laptops blijkbaar die optie niet meer hebben, maar het is uiteindelijk gelukt 😊 Prachtige foto's, prachtig resultaat!   Ben super happy!  Ook met de variaties!  Groetjes, Karen H.

 

Dear Anyka, Thank you very much for sharing the pics with us.  We loved the work that you did for us yesterday and I can confirm we are extremely tired but happy!!!   I can't stop looking at the pictures, I love all of them!!!  Congratulations for your good job!!!  Angelica

 

Ons jongste model heeft zich tijdens het eten nog dapper en vrolijk wakker gehouden.   Roosje vond het heel erg leuk.  De foto's zijn echt super, dat wordt nog moeilijk kiezen.  Wat een leuk wachtwoord ;-)  Heel erg bedankt voor de fotoshoot en geweldige foto's, groetjes Elke

 

Merci voor de prachtige foto's die ik gisteren ontving! Knap werk!!! Xxx en de beste wensen, Lotte

 

 heel fel bedankt!   Ook voor je werk met de droomfoto van R en D !!  Vind die droomfoto fantastisch, smelt iedere keer helemaal als ik die zie …  Els T.

 

Hey Anneke, ik zou je eerst en vooral willen bedanken voor de geweldige namiddag die je me bezorgd hebt!  Ik wist niet goed wat te verwachten, maar was snel op mijn gemak en vond het heel leuk om de foto's te laten nemen. Zelf vind ik dat je dat ook aan de foto's kan zien! 
Joyce D.

 

Hey Anneke,  Het was een super leuke ervaring! Ik ben wel meteen erna in slaap gevallen haha :) Ik ga zo snel mogelijk proberen te kiezen en dan breng ik jou op de hoogte! 
Mvg Stephany DW

 

Fotoalbum is goed binnengekomen. De foto's zijn prachtig!! Ik werd er echt emotioneel van...   Hartelijk dank voor je geduld, hartelijk dank voor alles!   Kus van ons!  Amani

 

Een foto kan tot tranen bewegen... want dat ondervond ik net zelf toen ik onze foto mét zonnestraaltjes zag!  
Voor het overige... ik had op voorhand niet gedacht dat ik de foto's opnieuw zo mooi zou vinden als bij de vorige zwangerschap, maar het tegendeel is waar!  De foto met de blauwe voile en het water vind ik prachtig... net zoals weer zoveel van je kleurvarianten.  Je bent écht een kunstenares: ongelooflijk!!!  Uiteraard kijken we op de allereerste plaats uit naar de geboorte van onze kleine R. nu... maar daarbij meteen ook naar de aankomende newborn shoot!  Anneke, echt heel erg bedankt voor de mooie foto's!  We zijn er opnieuw heel erg blij mee.   Ilse S.

 

Hey Anneke, Wil u nog bedanken voor de prachtige foto's. Het boek is echt super mooi geworden.  We hebben ze dit weekend uit gedeeld. We krijgen ook alleen maar positieve commentaren  van de mensen die we het boek laten zien. groetjes, Steffi U.

 

Hey Anneke, wil je nog eens bedanken voor de schitterende foto's. Wat een fantastische ervaring! Voelde me tijdens de shoot net een Hollywood diva. Ook al is poseren best wel hard werken en soms op je tanden bijten om die ene pose zo perfect mogelijk uit te voeren. Ben weer een onvergetelijke ervaring rijker!  Nancy

 

De foto's zijn prachtig!  Al genoten van dochterlief haar persoonlijke website en slideshow;  wat een grandioos initiatief!    Olivia

 

De foto's zijn echt prachtig! Ik kan er eigenlijk blijven naar kijken zo mooi vind ik ze.  Ook de kleurvariaties vind ik zeer geslaagd!  Bedankt voor dit zeer mooie resultaat.  Liesbeth

 

Ik wil je toch nog even laten weten dat Geoff en ik ontzettend blij en tevreden zijn met het resultaat van de shoot: leuke setting, relaxte sfeer, prachtige foto's en ook de kleurvariaties zijn heel erg mooi!   Bedankt en we kijken nu meer dan ooit uit naar de shoot met ons minifotomodelletje! ;-)    Caroline

 

Hey Anneke, ik heb de dvd met foto's ontvangen :-) :-) waauuwww... Ik heb al gekeken, kon niet wachten met kijken tot Kevin thuis was :-) :-) is echt heel, heel mooi!!!   Bedankt voor alles, ik ben zoooo blij dat we bij jou gekomen zijn :-) :-)  Annouschka

 

Ik ben al helemaal bekomen van de geweldige fotoshoot ervaring! Was echt heel heel heel tof! Als ik ooit zwanger ben, weet ik waar naartoe!!
Gwen DC (boudoir)

 

Nogmaals bedankt voor de super ervaring ...
al diegenen die niet durven, hebben ongelijk ...
Inneke V. (boudoir)

 

De foto's zijn super! nog nooit zulke mooie bewerkingen gezien die toch natuurlijk blijven.! bedankt! xxx Inneke G

 

Lieve Anneke, Na vorige week een gezellige namiddag voor zowel moeder als dochter hebben wij vandaag de zeer mooie foto’s en dvd kunnen bewonderen. We waren sprakeloos!  Voor een meid van 16 jaar was dit wel een aangename ervaring met een verrassend resultaat. We zullen het niet vlug vergeten ! Lore en Patsy

 

Dank je wel alvast voor de foto's... En voor de leuke, ontspannen namiddag. De sfeer waarin je tewerk gaat was echt heerlijk ontspannend. Zelfs P vond het een leuke dag... En geloof me: hij houdt normaal echt niet van foto's laten maken, dus dat is een hele prestatie... En geheel jouw verdienste!  Ilse S.

 

Anneke, Ik heb juist de foto's gezien....WOW!!! ze zijn prachtig!!!! Ik was zo zenuwachtig...maar je stelde me gerust en ik heb een ongelofelijke dag mogen meemaken bij u!
Jeannine V.

 

Nogmaals bedankt, de foto’s zijn PRACHTIG, MOOI, SCHATTIG, GESLAAGD, …  Ben nog meer fan van je geworden.   Ik maak dank zij deze foto’s HEEL HEEL veel publiciteit voor jou.  Heb nog aan 2 toekomstige mama’s en 1 toekomstige papa jou website doorgestuurd - Wat PR mag voor zo’n resultaat.  Anita H.

 

Ik wil je eerst en vooral bedanken voor de vlotte aangename photoshoot en je artistieke kijk op alles. Het was een fijne namiddag voor ons. De foto's zijn echt mooi... vooral je speelsheid met licht weet ik enorm te waarderen!   Dana B.

 

Anneke, de foto's zijn al aangekomen! Super mooi allemaal! Dankje!!!
We zouden al bijna terug moeten komen want hij is alweer zo hard veranderd.  Jessie DB

 

We kijken al uit naar de dvd! Net als de zwangerschapsfoto's gaan ook deze babyfoto's weer prachtig zijn, dat weet ik nu al!   Ik heb nog nooit zo naar foto's uitgekeken als naar die wat jij gemaakt hebt! Jij levert echt fantastisch werk af!  Heel erg bedankt!  Groetjes, Els T.

 

We willen je nog is bedanken voor de leuke namiddag en de prachtige foto's!  We krijgen er alleen maar complimenten over.  We zijn heel blij dat we jouw studio hebben gekozen voor deze speciale foto's en zullen zeker jouw studio weer kiezen moesten we nog ooit een shoot willen doen. Heel professioneel in een warme en ontspannen sfeer. Nog is bedankt! Groetjes, Jan, Natacha & Ruby

 

Ik wou je nog even laten weten dat we de foto's helemaal geweldig vinden!  bedankt voor de goede (EN vriendelijke) service!   Kevin B. 

 

Just to let you know the photo-book arrived, and its gorgeous! 
Thank you, Krystall. F.L.

 

We vinden de foto's prachtig, bedankt!  Sommige zijn het mooiste in kleur en andere dan weer in creamtone. Eigenlijk is dat wel mooier dan zwart-wit hé.  De mensen zijn vooral gecharmeerd door de liggende foto waar hij zijn handje opeet  ;-)    Groetjes Marijke G.

 

Hoi Anneke,
Allereerst wil ik je graag bedanken voor de onvergetelijke ervaring!
Ik heb er echt van genoten en de foto's zien er, zelfs onbewerkt, schitterend uit.  Kelly V.L.

 

Dag Anneke.  Vandaag hebben we de foto’s mogen ontvangen, waarvoor dank.
Ik wou dat we de foto’s dag-dagelijks voor ons gelaat konden kleven,
Schitterend gedaan!   Greet V.R.

 

Hoi Anneke, Even een mailtje om je te bedanken voor de mooie foto’s.  Je hebt onze dochter prachtig op de plaat vastgelegd.  Een mooi aandenken.  Ook nog eens een extra dank je wel voor de grote foto en de foto in de sneeuwbal.  Nog veel succes verder!  Groetjes, Marian J.

 

Hey Anneke,
Wij hebben super genoten van de shoot!! Dat jij zo rustig en kalm bleef en niets je te veel was. Echt dank je wel.  Wij hebben er een aangenaam gevoel aan overgehouden.  Anke D.

 

Hallo Anneke, Ik wil je eerst laten weten dat ik het echt een super ervaring vond! Om eerlijk te zijn had ik de voorbije nacht niet veel geslapen van de zenuwen, maar ben blij dat ik het gedaan heb :-)   groetjes, D. (boudoir fotoshoot)

 

Hey Anneke,
Waaaaaaaaaauuuuuuuuuw. Het resultaat is prachtig vooral de bewerkte , hoewel eigenlijk allemaal. Je werk is echt fantastisch. Magnifiek wat je allemaal doet. Want ik was bang voor het resutaat hoor maar dat was onterecht. Jij bent de besteeeeeeeeee!  Groetjes, Shelley V.E.

 

Man, man wat zijn die geretoucheerde foto's mooi.  Ik ben er helemaal zot van.  Je hebt me in ieder geval een fantastische dag bezorgd, maar ook wat kopzorgen bij het kiezen van de mooiste.  ZE ZIJN FOR-MI-DA-BEL!!!!  Mijn ene collega kreeg zelfs letterlijk kippevel ervan.  Ik laat je zeker nog zijn reactie weten na 15 juni.    Kaat E.

 

De foto's zijn super!!!!! Duizend keer bedankt en wij maken zeker reclame voor ons Anneke uit Wilrijk!!!!
vele groetjes, Cindy V.H.

 

Hey Anneke,
Bedankt voor de prachtige foto's. Het zijn echt hele mooie !!!
Vele groetjes,  Leen en Bert

 

Hey Anneke,
Bedankt voor de mooie foto's, het was ver buiten onze verwachtingen, we hadden nooit gedacht dat ze zo mooi zouden zijn.  We zullen die dag niet vlug vergeten, het was precies zoals de eerste schooldag, vol spanning afwachten hoe het was geweest. We hopen dat de foto's goed gaan verkopen. We wensen je nog heel veel succes met je foto reportages, want het is echt klasse.
Vele groetjes van Hanne en Sanne, Herman en Godelieve van de Stombaershoeve

 

Dag Anneke,
Ik heb zojuist ook de fotokes van het CD-rommeke bekeken, geweldig :-)
ons mama heeft ook direct alles op haar PC opgeslagen :-)
Prettig weekend
Groetjes,   Kim H.

 

Anneke,
Ik heb alle foto's goed ontvangen... maar dat wist je al he :-)
We vinden het resultaat echt super!!
Alvast heel fel bedankt voor de extra moeite!!
groetjes,   Liesbeth V.B.

 

Hey,
Dag Anneke, ik heb je foto's ontvangen van de shoot hé.
Ik ben zo blij met het mooie resultaat van de foto's!
Gewoonweg prachtig!! Heb er geen woorden voor, echt pro-work! :)
Ik kan je niet genoeg bedanken voor de shoot die ik heb mogen doen bij U.
Ook bedankt voor de leuke samenwerking, en de toffe zondag die ik er aan over heb gehouden.  Timmy B.

 

Dag Anneke,
Heb fotokes gekregen, zijn allemaal schitterend. Mijn schoonmoeder wou er al een paar mee naar huis nemen. K'heb ze maar gauw weggestoken, zijn voor mijn fotoalbum. Het was inderdaad een gezellige zondagnamiddag, en ik zie u graag terugkomen samen met uw fototoestel.
Groetjes,  Marleen V.L.

 

Hallo Anneke,
Bedankt voor de prachtige foto's, ze zijn echt mooi.
Ik heb vandaag gepronkt met jouw foto's en je kunst om ze er prachtig te laten uitzien.
Dalila vond ze ontzettend mooi. Resi heeft ze nog niet gezien die moest later werken zie je.
maar nu weet je dus al dat iedereen jouw foto's schitterend vindt.
Je moet zeker winnen we duimen voor jou.
Bedankt en tot straks
groetjes Maria V.K.

 

Hey Anneke
Wat zijn we verleden week verschoten toen we die mooie foto's in de bus kregen, zó mooi hadden we zeker niet verwacht!
Mvg,  Herman en Godelieve en de hondjes