Een portret van jezelf laten maken is een belevenis op zich.
En foto of schilderij van jezelf aan de muur is een herinnering voor het leven.
"Tijdloos" kan je zo'n foto niet noemen, want de kleding verraadt welke mode je volgde ten tijde van de fotoshoot.
Tenzij je natuurlijk kleding kiest van ver vervlogen tijden : wat dacht je van een middeleeuwse fotoshoot, of een fotosessie in de stijl van de renaissance, de roaring twenties of Downton Abbey? Of liever een schilderij van Vermeer of Rembrandt boven de open haard, met jou in de hoofdrol?
Die droom kan je bij studio Anyka werkelijkheid laten worden, en dat zonder een kasteel af te huren, want de studio is ingericht als een historische/antieke kamer. Wil je toch liever een kasteel? Dan halen we er wat Artificiële Intelligentie bij, plus een hele dosis photoshop.

Een historische fotoshoot bij Anyka doe je niet op 123. Dat vergt wat voorbereiding, dus we starten met een voorbezoek aan de studio, waarbij je de periode(s) kan kiezen en de kleding en accessoires kan passen. We bespreken dan ook meteen met welk kapsel we gaan werken (of welke pruik), en of je graag een makeupartieste wil. Dat neuzen in de collectie en het passen van de jurken staan alvast garant voor een grote lading voorpret. Op de grote dag zelf is alles al gekozen en staat de studio voor jou klaar, plus een hele reeks props om mee te poseren (een spinnenwiel, kanten waaier, gouden spiegel enz enz). Heb je zelf thuis nog iets liggen van je (over)grootmoeder? Breng maar mee! Het wordt een heerlijke verkleedpartij en het resultaat zal zo authentiek mogelijk zijn.
Afhankelijk van het gekozen pakket krijg je de foto('s) op dvd, afgedrukt in het groot of in een fotoboek, maar het summum is natuurlijk : ingelijst in een gouden kader voor in de zitkamer. Dan weet iedereen metéén wie "the lady of the house" is!

Basisakket "Lady of the House": 1 vrouw, 1 periode, 1 jurk/outfit, 3 poses/accessoires, 3 hoge resolutie foto's: € 250
Extra periode en/of jurk/outfit, incl. 3 poses of accessoires en 3 foto's: € 115. Meer pakketten, upgrades en details in de brochure!

Opgelet : van elk kostuum of elke jurk is er slechts 1 uniek stuk beschikbaar, en dus ook maar 1 maat. Sommige zijn heel wijd en geschikt voor maatje 36 tot 44, andere hebben totaal geen "stretch". Wees daarom niet teleurgesteld als een outfit niet past. We proberen uiteraard de zaak met spelden/knijpers achteraan te corrigeren, maar kleding heeft nu eenmaal een limiet. De meeste stukken zijn geschikt voor maat 38/40, vele andere kunnen aangepast worden naar 36 of 42, zelfs al zou dat betekenen dat een jurk achteraan niet sluit, of kleiner gemaakt moet worden met pinnen. De prijzen voor theaterkostuums en historische kleding liggen vaak boven de 300 of 400 euro, dus een jurk in 2 maten kopen zou de kost van een fotoshoot VEEL te hoog doen oplopen. Alvast bedankt voor je begrip!

Wat is inbegrepen in ELK pakket ?
  • voorbezoekje met pasmoment (kan je echt niet langskomen, dan kan dit gesprek ook via video-Whatsapp, maar alleen als je maat 38/40 hebt).
  • minstens 1 jurk/kostuum, met bijhorende juwelen, (eventueel pruik) hoofddeksel en accessoires
  • 3 "poses" in dezelfde jurk : bv. 1 bij de spiegel, 1 bij het raam, en 1 op een antieke zetel
  • samen ALLE foto's bekijken en meteen je favorieten kiezen
  • uitgebreide fotoretouche : je wordt mooier dan ooit!
  • fotobewerking in oude stijl van bijvoorbeeld Rembrandt, Vermeer …
  • minstens 3 foto's in hoge resolutie (digitale download), zonder watermerk.

Wil jij ook een portret-voor-altijd in één of meer schitterende kostuums? Klik op CONTACT en vraag de brochure "historische portretten" aan!
Renaissance portet fotoshoot 21485Roaring Twenties fotoshoot 33066viRoaring Twenties fotoshoot 03314Roaring Twenties fotoshoot 33050 - CopyDownton Abbey fotoshoot 28463Middeleeuwse portretten fotoshoot 21004Renaissance kinderportetten s-l1600 (5)Middeleeuwse portretten fotoshootDownton Abbey fotoshoot 28630Roaring Twenties fotoshoot 21273Renaissance portet fotoshoot 30141Roaring Twenties fotoshoot 24856Roaring Twenties fotoshoot 24961Victoriaanse portretten fotoshoot 30173Vermeer stijl portretten - 38847Victoriaanse portretten fotoshoot 43551Vermeer stijl portretten - v05537Vermeer stijl portretten - 38275Victoriaanse kinderportretten 27047Vermeer stijl portretten - 38852