Studio Anyka | Fine Art zwangerschapsfoto's
Texturen kunnen van een foto een kunstwerk maken dat de herinnering aan de zwangerschap overstijgt. Fine Art foto's zijn bovendien altijd unieke creaties, geen routinewerk. Prints worden ook nooit op gewoon fotopapier afgedrukt, maar op museum art, fine art of water color papier.

Heb je een zwangerschapsfotosessie geboekt en valt de stijl van de Fine Art creaties op deze pagina bij jou in de smaak? Bespreek dan de mogelijkheden bij het begin van de fotoshoot, en wie weet hangt er binnenkort een uniek stuk bij jou aan de muur.

Lees ook eens http://www.anyka.be/fine-art-foto-s-van-je-buik-of-baby, want niet alleen je bolle buik, maar ook je pasgeboren baby kan bewerkt worden met texturen of schilderij-effect!
17992-dubbelfine art zwangerschapsfotografie 08672-Edit-2The making of a miracleDrie hartenfine art zwangerschapsfotografie 51063fa243204grfine art zwangerschapsfotograaf 51813fa40687_DAP_Watercolor txfine art zwangerschapsfotos antwerpen 51012tzwangerschap fotos 51819 (2)Vintage colorsThe bluesWoodland fairyVeins of lifePregnant on canvas