Studio Anyka | De Studio

 

De Studio
 


Je voelt je vast al wat meer op je gemak als je vooraf al een kijkje kan nemen in de studio. 
Wel, dit is 'm dan! 
De studio bevindt zich op de 2e verdieping in een appartement
(jammer genoeg in een drukke straat met niet al te veel parkeergelegenheid) :

5D3-24902

 

Zoals je ziet, is er totaal geen inkijk.  De witte en zwarte achtergronden zijn groot genoeg voor gezinsfoto's; alle andere achtergronden (hier verstopt achter de bruine kast rechts) zijn eerder geschikt voor zwangerschaps- of newborn fotografie.
 

Toegegeven : de kleine teddybeer zit er speciaal om de studio wat groter te doen lijken!

De hier getoonde opstelling is de "normale" opstelling voor zwangerschapsfotografie.  Daarvoor gebruiken we ook vaak een witte vloer en een "mobiele" vlakke ligbank.

Is het model echter een pasgeboren kindje, dan ziet de studio er ineens totaal anders uit.

De "Beanbag" wordt erbij gehaald en bedekt met superzachte doeken.  Papa krijgt een stoeltje vlakbij de beanbag, voor de veiligheid van de boreling, en Mama krijgt een comfortabel zitbankje.  De beanbag is niet alleen zacht, maar ook lekker warm, en de dekens heb ik in 10 kleuren.

Op de dekens ligt een verwarmingsdekentje, en tussen de dekens zit telkens een waterdichte en ultra-absorberende bescherming, dus zelfs als de kleine een flinke plas laat lopen (of erger), dan is er nog geen vuiltje aan de lucht.

Het bankje voor Mama is niet alleen comfortabel, we gebruiken het vaak ook voor close-up foto's van moeder en kind.  De achtergrond kunnen we in een halve minuut verwisselen.


 

 

 

 

 

Mutsjes, haarbandjes, rokjes, vleugeltjes en strikken hebben we te kust en te keur :  dit zijn bijvoorbeeld de haarbandjes voor een meisje  (en ja hoor, je mag zelf kiezen, voor een meisje hebben we trouwens ook nog tutu's en kroontjes …).
 

 

 

IMG_5010IMG_5010 IMG_5011IMG_5011 IMG_5014IMG_5014
Nog meer mutsjes (die van vilt zijn echte kunstwerkjes!).

Naast mutsjes hebben we nog een uitgebreide verzameling kleertjes.  Deze zijn voor newborns : newbornsnewborns  
 

En ook de oudere kindjes vergeten we niet : oudere kindjesoudere kindjes

 


 


 

Tegen de andere muur staat altijd een "vintage" opstelling klaar, natuurlijk ook weer met zacht dekentje en lekker voorverwarmd.  Ik hou van variatie, dus bij elke baby verzin ik weer een andere combinatie van mand/emmer/kist en achtergrond/vloer.

 

Die vloer en achtergrond zijn trouwens in een wip opgeruimd, zodat er plaats vrijkomt voor de gezinsfoto, en/of de foto's van Papa met zijn jongste op de arm.

 

De Boudoirstudio

 

IMG_7769IMG_7769

 

Voor boudoir fotoshoots hebben we een 2e studio.   Die is heel wat kleiner, maar super praktisch ingericht :  de ene zijde is de "lichte" kant, met een groot romantisch bed, vintage behang en een witte paravant om het effect van een raam na te bootsen.

Een (hier niet zichtbare) kast zit propvol mooie lingerie, hooggehakte schoenen en accessoires.

 

 

IMG_7775IMG_7775

 

 

 

 

 

De andere kant is de "donkere" kant, met zwart behang, rode gordijnen en een kleine chaise-longue.  Hier kan je gaan voor ondeugende "moulin rouge" foto's (staande tussen de 2 gordijnen), verleidelijke shots op de chaise longue of lekker comfortabel op een dierenvel op de vloer.

 

Hebben deze foto's je over je drempelvrees geholpen?

Boek dan nu de fotoshoot van je dromen!