De Studio
 


Je voelt je vast al wat meer op je gemak als je vooraf al een kijkje kan nemen in de studio. 
Ik heet je dan ook van harte welkom in deze "virtuele rondleiding" !

5D4-509505D4-50950

 

 

De inkom : 

 

Nummer 30 in de Wilgenlaan is makkelijk te herkennen aan het Anyka uithangbordje met openingsuren. 

Een routebeschrijving vind je als je op "contact" klikt.

 

 

 

 

 

 

De Studio :

Zoals je ziet, is er totaal geen inkijk.  De witte en zwarte achtergronden zijn groot genoeg voor gezinsfoto's; alle andere achtergronden (hier verstopt achter de bruine kast rechts) zijn eerder geschikt voor zwangerschaps- of newborn fotografie.
Toegegeven : de kleine teddybeer zit er speciaal om de studio groter te doen lijken!

De hier getoonde opstelling is de "normale" opstelling voor zwangerschapsfotografie.  Daarvoor gebruiken we ook vaak een witte vloer en een "mobiele" vlakke ligbank.

Is het model echter een pasgeboren kindje, dan verandert de opstelling van de studio een beetje.

De "Beanbag" wordt erbij gehaald en bedekt met superzachte doeken.  Papa krijgt een stoeltje vlakbij de beanbag, voor de veiligheid van de boreling, en Mama krijgt een comfortabel zitbankje.  De beanbag is niet alleen zacht, maar ook lekker warm, en de dekens heb ik in 10 kleuren.

Op de dekens ligt een verwarmingsdekentje, en tussen de dekens zit telkens een waterdichte en ultra-absorberende bescherming, dus zelfs als de kleine een flinke plas laat lopen (of erger), dan is er nog geen vuiltje aan de lucht.

Het bankje voor Mama is niet alleen comfortabel, we gebruiken het vaak ook voor close-up foto's van moeder en kind.  De achtergrond kunnen we in een halve minuut verwisselen.

R5-09004R5-09004 In de comfortabele zithoek kan Mama rustig de baby voeden.  Tijdens de zwangerschapsfotoshoots zit je hier op je gemak poses en foto's te kiezen op een groot LED-scherm.  Baby-verzorgingskussen, ontsmetting, elektra voor afkolfapparaat en melkwarmer en extra ondersteuningskussens zijn altijd beschikbaar.  

R5-09003R5-09003 Vanuit de gemakkelijke zitbank heb je ook zicht op de zéér ruime keuze aan zwangerschapskleding.  En de kast zit VOL met babykleding, haarkransen, knuffels, juwelen, kronen en tiara's ...  Wil je de fotoshoot liever vooraf bespreken en vragen stellen?  Deze zithoek staat voor je klaar tijdens de openingsuren (behalve als er een fotoshoot aan de gang is).

R5-09008R5-09008 Een zwangeschapsfotoshoot start met het kiezen van de poses op het OLED-scherm.  Dit scherm wordt ook gebruikt om op het einde van de shoot de foto's voor de galerij te kiezen ... allemaal vanuit een gemakkelijke zitbank.  Wat er in de ladenkastjes zit?  Lingerie voor zwangere Mama's, strapless bh's in alle maten, knuffels, topjes, newborn kleding, hooggehakte schoenen, stroken kant in alle kleuren en nog veel meer accessoires ...

haarbandjes voor newborn fotoshoots
 

 

 

 

 

Mutsjes, haarbandjes, rokjes, vleugeltjes en strikken hebben we te kust en te keur :  dit zijn bijvoorbeeld de haarbandjes voor een meisje  (en ja hoor, je mag zelf kiezen, voor een meisje hebben we trouwens ook nog tutu's en kroontjes …).
 

 

 

IMG_5010IMG_5010 Stoere petjes en hoedjes voor babyfotografie van jongensbaby'tjesStoere petjes en hoedjes voor babyfotografie van jongensbaby'tjesIMG_5011 IMG_5014IMG_5014
Nog meer mutsjes (die van vilt zijn echte kunstwerkjes!).

Naast mutsjes hebben we nog een uitgebreide verzameling kleertjes.  Deze zijn voor newborns : newbornsnewborns  
 

En ook de oudere kindjes vergeten we niet : oudere kindjesoudere kindjes

 


 


 

Tegen een andere muur staat altijd een "vintage" opstelling klaar, natuurlijk ook weer met zacht dekentje en lekker voorverwarmd.  Ik hou van variatie, dus bij elke baby verzin ik weer een andere combinatie van mand/emmer/kist en achtergrond/vloer.

 

 

 

De Boudoirstudio

 

Boudoir studioBoudoir fotostudio

 

Voor boudoir fotoshoots staat er in de studio een romantisch bed, witte vitagegordijnen voor tegenlichtfoto's, een verleidelijke chaise-longue en een prachtig zacht (namaak) dierenvel. Zwangerschapsfotograaf 28826Zwangerschapsfotograaf 28826

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hebben deze foto's je over je drempelvrees geholpen?

Boek dan nu de fotoshoot van je dromen!