Een Boudoir fotoshoot ... een kado idee?
 


Het bewijs - op papier - dat je mooi bent.

Wat is boudoir fotografie?

Het is niet naakt, maar wel sexy en sensueel. 
Het is romantiek, met een vleugje glamour.
Het is je mooi voelen, en een tikje ondeugend ...
Een boudoir fotoshoot :  de ultieme "diva ervaring"
voor iedere vrouw die zich eens écht vrouwelijk en sexy wil voelen.

 

Meer foto's?  klik hier :   http://www.anyka.be/boudoir-portfolio

 

Jij een boudoir fotoshoot ?    Tuurlijk, want :

• je wil zijn gezicht wel eens zien als hij je boudoir album opendoet
• het is de verrassing die hij nooit had verwacht - en nooit zal vergeten
• een fotoshoot is de perfecte beloning als je afgevallen bent
• boven jullie bed hoort een héél persoonlijk kunstwerk
• het is het meest romantische geschenk
• het wordt een onvergetelijke valentijn
• je wil wel eens wat anders, leuk én spannend
• je wil je meer vrouw voelen dan moeder
• je bent nooit mooier dan NU
• je zoekt een sexy geschenk voor jullie trouwdag
• je bent nooit vrouwelijker dan als je zwanger bent
• je wil jezelf eens trakteren, iets helemaal voor jezelf

 


Geef je vrouw of vriendin een boudoir fotoshoot kado!    Voor haar verjaardag, kerst, valentijn, moederdag of "zomaar"!Wat breng je mee naar een boudoir fotoshoot?

  • Lingerie waar jij je mooi in voelt (liefst in setjes), jarretels, kanten kousen, een bustier ...   Ja, mooie lingerie is vaak niet goedkoop. Daarom heeft de studio ook nog een verzameling, waar je misschien iets van je gading in vindt om even te lenen ...

  • Ook een sexy nachtjapon (babydoll?), cocktailjurkjes met veel kant of prachtige glamour avondkledij mag je zeker niet thuis laten!  En waarom smokkel je niet stiekem één van zijn gekreukte overhemden mee zonder dat hij 't merkt?

  • schoenen met hoge hakken, sexy laarsjes of romantische pantoffeltjes

  • vintage juwelen, parels, oorbellen, voiles, bloemen, je trouwlingerie ...

 

Nerveus?  Onzeker?

Natuurlijk, maar op een leuke, spannende manier!   Zenuwen zijn nochtans niet echt nodig, want zowel de make-up artieste als de fotograaf zijn vrouwen, dus we zijn "meisjes onder mekaar"!   Wil je even een blik werpen in de studio's?   Dat kan!  Deze link http://www.anyka.be/de-studio bevat foto's van de studio, klaargezet voor boudoirfotografie (maar ook voor zwangerschaps- en newborn fotoshoots).

 

Make-up?

Kan je jezelf heel mooi opmaken?  Dan kan je dat in de studio doen, neem er de tijd voor!  Maar wil je jezelf nog wat extra verwennen, kies dan voor onze professionele make-up artieste.  

Tijdens de fotoretouche achteraf gaan je huid en ogen nog méér stralen met een vleugje photoshop.

Een boudoir-sessie gaat door in de studio die speciaal voor boudoir wordt ingericht (met bed).  Je mag gebruik maken van onze accessoires, schoenen, juwelen en lingerie, en de resultaten worden subliem geretoucheerd, geprint en op dvd gezet ... je wordt mooier dan ooit!   Staaltjes van zulke retouche in photoshop kan je (met respect voor de privacy van het model!) bewonderen op http://www.anyka.be/voor-en-na
 

Privacy?

Niet alleen jij, maar ook de studio is trots op jouw album, dus hoort er ook van jou een foto op onze website - maar alléén mits jouw akkoord!

 

 

Te dun?  te dik?

OK, laten we eerlijk zijn :  wie is er het perfecte supermodel?  Toch is het voor iedere vrouw heerlijk om mooi gemaakt te worden door de visagiste, en dan te poseren als een diva!  Zelfs een hoogzwangere aanstaande moeder wordt in de studio een mooie sensuele vrouw.
 

Bovendien : iedereen heeft iets moois in zich, écht waar!   En dat ene zwakke puntje kunnen we achteraf altijd in photoshop camoufleren.  Daar is photoshop toch voor gemaakt zeker!   Bij het openen van je album zal je je mooier en sexyer voelen dan ooit te voren.
 

 

Wanneer?

Wanneer het je uitkomt, best op een dag dat je veel tijd en weinig stress hebt.  Dat kan dus ook tijdens het weekend zijn.  

Durf je een stapje verder te zetten richting "Bedekt Naakt"? 

In dezelfde studio zijn er nog meer mogelijkheden :  Fine Art Nudes, Bedekt Naakt, Body Parts of Glamourfotografie in lingerie.  Lees meer op de pagina http://www.anyka.be/bedekt-naakt