Nieuwe jurken voor zwangerschapsfotoshoots bij studio Anyka

December 03, 2022

Prachtige zwangerschapsjurken voor de fotoshoots zwangerschap had ik al veel te veel.  De zwangere Mama's in de studio hebben vaak écht veel tijd nodig om te kiezen tussen al dat moois.  En toch kan ik het niet laten om zo nu en dan nog een paar mooie, leuke of originele stukken toe te voegen.

Geen probleem dus ?  Jawel, want die nieuwe stukken kan je uiteraard nog niet op mijn website bewonderen, en dus kiezen mijn zwangere klanten dan meestal voor de jurken die ze "herkennen" van mijn andere foto's.  Kwestie van "op veilig spelen".  En dat terwijl ik sta te popelen om die nieuwe jurken uit te proberen ...

Deze supermooie aanstaande Mama durfde het wél aan om iets nieuws te proberen, en kijk eens naar het resultaat!  Een stralende moeder in puur goud! 25437-Edit-2gouden jurk voor zwangerschapsfotoshoot Nieuwsgierig naar wat ik nog allemaal heb gekocht?  Hieronder een verzameling kleine fotootjes van de studio aanwinsten.  Ja ik weet het, vaak is het niet eens een zwangerschapsjurk, maar dat hoeft toch ook niet?  Als de stof maar flink stretchy is, dan is er plaats genoeg voor de buik!  Desnoods blijft de jurk achteraan open staan, dat zie je toch niet op de foto ...
compilatie jurken smallcompilatie jurken zwangerschap Kriebelt het om mijn jurken te komen uitproberen?  Vanaf maart is er weer plaats voor nieuwe boekingen!


Archive
January (1) February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December (2)
January (1) February (1) March April (1) May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December