Nieuwe babykleertjes en accessoires voor newborn shoots en babyfoto's

May 18, 2019

De laatste weken zijn er zoveel nieuwe spullen binnengekomen voor newborn shoots en babyfotografie, dat ik er even een blogje aan wijd.

Niet mogelijk om ze allemaal te tonen, maar deze kleine selectie is al super vertederend!

Cute outfits voor baby jongentjes tijdens een baby fotoshootCute outfits voor baby jongentjes tijdens een baby fotoshootIMG_0832

Laten we voor de verandering eens beginnen met de pasgeboren jongentjes.  Ik ben helemaal verliefd op het olijfkleurige rompertje, maar ook de kerst outfit en het mouwloze setje zijn superschattig (en heel gemakkelijk om aan en uit te doen, dat zullen mijn modelletjes zeker waarderen).

Schattige meisjeskleertjes voor newborn fotoshootsSchattige meisjeskleertjes voor newborn fotoshootsIMG_0833
Bij de meisjes komt er altijd kant aan te pas, maar wel "zacht" kant, niet van dat spul dat kriebelt.  Hier 2 voorbeeldjes van wat er nieuw is binnengekomen, lekker zacht en stretchy, en heel "girlie".

Nieuwe haarbandjes die we gebruiken tijdens een newborn fotoshootNieuwe haarbandjes die we gebruiken tijdens een newborn fotoshootIMG_0854

Ik heb ook een stuk of 8 nieuwe haarbandjes binnen - dit zijn mijn favorieten.  Ook weer in stretch uitvoering, want het ene babyhoofdje is het andere niet hé.

Nieuwe babykleertjes voor baby fotoshoots - deze zijn voor meerlingen geschiktNieuwe babykleertjes voor baby fotoshoots - deze zijn voor meerlingen geschiktIMG_0834

Dit is een "slimme" topper :  geschikt voor baby'tjes, tweelingen, drielingen en vierlingen!  Door de broekjes, rokjes enz onderling te verwisselen kan ik een heleboel combinaties maken :  een tweeling meisjes, 2 jongens en een meisje, 2 meisjes en 2 jongens ...  tel zelf maar hoeveel mogelijkheden er hier liggen!

We hebben heel veel keuze aan knuffeltjes voor baby fotografieWe hebben heel veel keuze aan knuffeltjes voor baby fotografieIMG_0855

Tja, hier kan je natuurlijk oneindig veel mee doen.  Mijn allereerste favoriet, het egeltje, ligt er natuurlijk ook nog bij, maar mijn verzameling mini-knuffeltjes begin nu echt de spuigaten uit te lopen.  Naar een olifant was ik heel lang op zoek - favoriet bij héél veel mensen.  Door die lastige slurf is een knuffelolifant echter heel moeilijk te fotograferen (z'n pose hier op de foto trekt ook al op niks).  Bij verschillende knuffeltjes heb ik trouwens een bijpassende babyoutfit (of mutsje) :  bijtje, lieveheersbeestje, kikkertje, hertje, vosje, konijntje, egeltje, gingerbread mannetje, leeuwtje, sneeuwmannetje, lammetje ... sinds kort ook nog een girafje.  Nu ben ik nog op zoek naar een uiltje.   Prima materiaal om te gebruiken  bij het maken van nieuwe droomfoto's!

Nog even tijd om droomfoto's te kijken?  Blader dan hier maar eens door :  droomfoto's


 


Archive
January (1) February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December (2)
January (1) February (1) March April (1) May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December