Boudoir Maternity of Zwangerschapsfotoshoot in Boudoir stijl

April 07, 2019

Boudoir Maternity of Zwangerschapsfotoshoot in Boudoir stijl lijkt wel erg voor de hand te liggen voor een fotograaf die al jaren zowel Boudoir fotoshoots aanbiedt als Zwangerschapsfotografie.  Maar ik ben blijkbaar nogal traag, en kom nu pas op het idee ...

Waarschijnlijk komt dat omdat je voor boudoir een groot bed en een mooie zitbank nodig hebt, twee dingen die behoorlijk in de weg zouden staan tijdens een fotoshoot met een newborn baby'tje in dezelfde studio.

 

De boudoir studio (een benedenkamer in de garage) is de laatste tijd gedegradeerd tot rommelkamer en staat vol met babyspullen, dekens, manden en dingen die-ik-misschien-ooit-nog-kan-gebruiken.   Tussen al die dozen en zakken stond een prachtige "chaise-longue" en een dubbel bed, netjes afgedekt tegen het stof. Zwangerschapsfotograaf 28826Zwangerschapsfotograaf 28826
Toch maar de knoop doorgehakt, en de mooie chaise-longue 2 verdiepingen omhoog gesleurd.  Die prijkt nu op de plaats van de antieke-kist-waar-niemand-op-mag-zitten.  Die kist is nu weg uit de studio, en dat is fijn want nu moet ik nooit meer dreigend kijken als er weer eens een klant een loodzware tas met kleding op mijn mooie kist wil zetten.  Alweer een zorg minder.

De eerst volgende hoogzwangere Mama die iets méér wou dan de traditionele zwangerschapsposes mocht het bankje uitproberen.  Puur tegen een zwarte achtergrond, of bedekt met een zeer echt lijkend dierenvel (dat dierenvel is trouwens ook heel mooi gewoon op de vloer).

zwangerschapsfotograaf Antwerpen 03475zwangerschapsfotograaf Antwerpen 03475zwangerschapsshoot zwangerschapsfotografie 24661zwangerschapsfotografie 24661
fotoshoot zwangerschap 19718-Editfotoshoot zwangerschap 19718-Edit

 

Supermooi is ook de witte vitrage in combinatie met een wit tapijt.  Twee lagen vitrage maakt dat je zowel vóór als tussen de vitage kan poseren, of leunend tegen de muur, of - ook heel mooi :  met vitrage op de voorgrond, alsof je een doorkijkje creëert ...

Poseren op het bed tijdens een Boudoir Maternity shoot 5D4-32798Poseren op het bed tijdens een Boudoir Maternity shoot 5D4-32798 Ook het bed is van de partij, want zwanger en sexy gaan prima samen!
Dat is nu een opblaasbed, voorzien van witte vitrage en romantisch behang, kussens en bedsprei ... je kan écht niet zien dat het slechts een luchtmatras is!  

Boudoir maternity fotoshoot op een romantisch bedZwangerschapsfoto's met boudoir maternity upgrade37176-Edit-2

Boudoir Maternity maakt voortaan deel uit van de pakketten die je bij studio Anyka kan boeken.  Wel vooraf bestellen (als upgrade), want dat bed klaarzetten doe ik niet op 1 2 3 ...

Interesse?  Vraag de brochure aan met informatie en prijzen via het contactformulier!  contact

 

 

 


Archive
January (1) February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December (2)
January (1) February (1) March April (1) May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December