Baby EHBO homeparty

August 04, 2018

Als je nadenkt over de gevaren die op de loer liggen in het leven van baby en kind, dan zou je compleet panikeren.  Maar een gewaarschuwd man/vrouw is er 2 waard, en een opgeleide man/vrouw nog méér ...

Child Care Academy organiseert workshops over levensreddend handelen bij baby en kind.  Deze workshop is iets wat mij reeds lang interesseert, dus hak ik de knoop door en ga zo'n workshop organiseren hier in de studio.

2080ns2080ns

De datum zal een werkdag zijn, van 18.30 tot 22u.  Aantal deelnemers = 6.  Doelgroep zijn Mama's van een baby tussen 1 en 12 maand oud, en collega babyfotografen (en ook aanstaande Mama's natuurlijk).

De workshop duurt ongeveer 3 uur en behandelt een hele reeks EHBO onderwerpen : omgaan met een angstig kind en geruststelling, contacteren van hulpdiensten, reanimatie, verstikking, wondverzorging, vergiftiging, koortsstuipen, en zoveel meer.

De deelnemers ontvangen na afloop een "Kind en Gezin attest Levensreddend handelen bij baby en kind". De coach brengt zelf al het nodige materiaal mee om van de workshop een succes te maken. De kostprijs bedraagt slechts 30 euro per persoon incl. btw.

Wie interesse heeft, stuurt een mailtje naar [email protected].   Eventueel erbij vermelden in welke week/weken van de zomer je met vakantie bent.  Inschrijven betekent alleen dat je interesse hebt, en verplicht je tot niets.  De eerste 6 inschrijvers zal ik contacteren met de uiteindelijke datum.  Is er iemand bezet of niet meer geïnteresseerd, dan krijgt de volgende inschrijver de datum aangeboden, tot de workshop volzet is.

 


Archive
January (1) February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December (2)
January (1) February (1) March April (1) May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December