Nieuwe kleertjes en accessoires voor newborn shoots en zwangerschapsfotografie

December 08, 2018

Er zijn weer heel veel kleertjes, accessoires, stoffen en achtergronden binnengekomen, zowel voor newborn fotografie als zwangerschapsfotoshoots.  Zoveel zelfs, dat ik ze niet allemaal in 1 blog kan tonen!

IMG_0836IMG_0836

Vandaag dus over zwangerschapsfoto's!    Paars, of lila, of lavendel ontbrak nog in mijn keuze aan voiles om te "gooien".  Ik had al wel paars binnengekregen enkele weken geleden, maar die kleur viel véél te donker uit.  Toch écht moeilijk om kleuren te beoordelen op een computerscherm.  Dit keer kwam echter de perfecte kleur binnen, en even later ook een glitterstof die er supermooi bijpast.  Het ene om een jurk mee te simuleren, of een rok, de lila voile om te gooien of te draperen.   IMG_0842IMG_0842
Goud is zo mogelijk nog moeilijker om te kopen, want "metallique" stoffen en stretch gaan niet zo goed samen.  En voor zwangerschapsfoto's is stretch toch altijd wel handig.  De meest rechtse stof is net binnengekomen en zal zeker helpen om het glamour-effect te verhogen!

Studio Anyka heeft kanten topjes in vele kleuren voor zwangerschapsfoto'sStudio Anyka heeft kanten topjes in vele kleuren voor zwangerschapsfoto'sIMG_0857

Superblij ben ik ook met deze setjes (ja setjes, want bij elke kleur hoort een bijpassende slip) :  allemaal in stretch kant, speciaal voor studio Anyka gemaakt, en kort genoeg om lekker met de buik te pronken!

Bordeaux rode body en rok voor zwangerschapsfotografie IMG_0860Bordeaux rode body en rok voor zwangerschapsfotografie IMG_0860

Voor wie niet per se op ELKE foto met de zwangere buik bloot wil, heb ik ook 5 prachtige body's.  Natuurlijk weer in stretch kant, van handgemaakte topkwaliteit, in wijnrood (foto), ivoorwit, zalm, mint en zwart.   Geen betere manier om je zwangere vormen op de foto te zetten!  En zoals je ziet :  met bijpassende voilestoffen voor het geval je partner zin heeft om te gooien ...

Voor zwangerschapsfoto's met Mama en kleuterdochter hebben we leuke setjesVoor zwangerschapsfoto's met Mama en kleuterdochter hebben we leuke setjesIMG_0861

Tot slot nog even een echt "Mommy and Me" setje voor een peutermeisje en haar zwangere Mama.   Ik kan nu gewoon niet wachten tot er hier een aanstaande Mama arriveert met een dochtertje tussen 1,5 en 3 jaar ...   Die mogen dan ook direct het andere, zalmkleurige setje uitproberen!
 


Archive
January (1) February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December (2)
January (1) February (1) March April (1) May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December