200 newborn baby'tjes bij Fotostudio Anyka

March 04, 2017

Met al die vroeg geboren kindjes in januari, en verschillende "stipte" baby'tjes in februari, wist ik echt niet wie de 200e newborn baby in de studio ging zijn.  Maar nu wel :  kleine Ilias kwam slapend de studio binnen, en is ook weer slapend vertrokken, totaal onwetend van het feit dat hij zo'n Very Important Baby was.  Nummertje 200 !  

Zijn Mama was hier al vaker geweest, zowel met haar zwangere buik als met Grote Broer Michaël (newborn en cake-smash), dus het was een warm weerzien.  Ilias zelf was in het begin niet zo enthousiast, en dat liet hij - al slapend - overduidelijk merken met een straal currysaus op de broek van de fotograaf.  Enfin, liever op mij dan op die mooie groene deken ...

Ilias en Mama waren een top team, en toen later Papa en Grote Broer erbij kwamen, bleek dat Michaël met zijn bijna 4 jaar ook al talent had om fotomodel te worden! 

Mijn 200e zwangere buik verwacht ik pas tegen de herfst (denk ik).  Benieuwd wie dat zal zijn!

0057400574

 

 

Met deze foto van Ilias met zijn Mama wil ik alle ouders bedanken voor het vertrouwen in Studio Anyka.  In een eerdere blogpost heb ik de eerste 100 newborns opgesomd, dus nu even alle borelingen van 101 tot 200 :

Bedankt Ainhoa, Alec, Alice, Ana Lucía, Ann-Sophie, Arno, Arno, Arthur, Aybike, Camilla, Camille, Camille, Charlotte, Chloë, Daniyah, Dylano, Eloise, Emiel, Emme, Enora, Eve, Fay, Feline, Felix, Fenne, Finn, Finn, Finne, Goran, ilario, Ilenia, Ilias, Jade, Jasmijn, Jolien, Karel, Kobe, Laura, Laure, Laurence, Leandro, Leon, Leon, Léonie, Liam, Liam, Liana, Lily, Lyana, Maati, Manu, Marie, Mathis, Mathis, Mattiz, Max, Mia, Milas, Milly, Nathan, Nicolás , Nine, Noah, Nora-Skye, Nore, Novi, Nyo, Olivia, Olivia, Olivia, Oscar, Ragnarr, Ranya, Renske, Roan, Roan, Robbe, Ron, Rosalie, Roxanne, Ruben, Rune, Runne, Saint James, Sam, Sander, Sébastien, Seppe, Seth, Sophia, Stig, Stig, Sybren, Teylor, Thieu, Thomas, Thomas, Yana, Xander, Zoë.  Het was een grote eer om jullie in de studio te verwelkomen.

Extra eervolle vermelding naar de Helden van de Studio, die het gepresteerd hebben om niets of niemand tijdens de fotoshoot te bevuilen :
Sébastien, Nyo, Arno, Nathan, Roan en Seppe (en Robbe en Robbe van de 1e 100 kindjes).  Allemaal jongens!

 

 


Archive
January (1) February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December (2)
January (1) February (1) March April (1) May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December