200 Fotoshoots Zwangerschap bij Studio Anyka

October 07, 2017

Alle zwangere vrouwen zijn trots op hun buikje, maar niet iedereen wil er foto's van.  Alle pasgeboren kindjes zijn de mooiste wondertjes van de wereld, vandaar dat mijn 200e zwangerschapsfotoshoot pas een half jaar later gevierd wordt na mijn 200e newborn sessie.

Sommige hoogzwangere Mama's noemen (of voelen) zich een olifant of een walvis ... maar vergeten dan wel even dat olifanten en walvissen prachtige dieren zijn.  Andere buiken zijn "versierd" met een donkere linea negra, striemen of littekens van een navelpiercing of vorige keizersnede.  Puur natuur laten of photoshop?  Je beslist zelf hoe je herinnering eruit zal zien.   Nog andere vrouwen zien een zwangerschapsfotosessie als een feest :  het vieren van de laatste 4 weken voor de geboorte, het vieren van nieuw leven.

Relaxed zwangerRelaxed zwanger10082  

Dit is Benita. 
Mijn 200e buik. 
Haar 2e buik. 

Ze bracht niet alleen Papa Cedric mee, maar ook Vanessa, die ik 3 jaar eerder als pasgeboren prinsesje mocht fotograferen. 
Ze draagt één van mijn nieuwe outfits, natuurlijk weer met kant, want het klikt tussen Studio Anyka en kanten stoffen! 
In 2017 zijn er een hele reeks nieuwe prachtige jurken, stoffen en bloemenkransen binnengekomen, dus ben je zwanger en wil je dat vieren?  De nieuwe kleding en accessoires hangen klaar!


Archive
January (1) February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December (2)
January (1) February (1) March April May June July August September October November December