Baby's in waterlelies en lotusbloemen

September 13, 2016

Droomfoto's of fantasiefoto's heb ik al eerder vermeld in mijn blog, maar het bezoek aan Agua, de waterlelie- en lotuskwekerij in Dendermonde, is absoluut een apart verslag waard! 21849 - waterlelie slakje21849 - waterlelie slakjeDroomfoto's

Ten eerste is een bezoek aan Agua ongelofelijk leuk, zelfs zonder fototoestel :  nog nooit heb ik in België zoveel verschillende soorten waterlelies bij elkaar gezien, en bovendien zo makkelijk van dichtbij te bekijken, want ze staan in grote ronde vaten, en niet ergens in het midden van een grote vijver!  Droomfoto's 21905bDroomfoto's 21905bKikkertje in lotusbloem

Maar goed, ik ging erheen omdat ik - na tulpen, clematissen, zonnebloemen enz. - ook eens baby'tjes wou photoshoppen in waterlelies en lotussen.  En daar ik uitsluitend met eigen foto's werk, was Agua de ideale plek om prachtige baby-achtergronden te fotograferen.
 

Deze foto hieronder is een speciale.  't Is 2x Camille, één keer slapend op een lotusblad, en één keer "ongeboren" in een ongeopend blad.  Zo zie je maar dat niet alle kindjes van de ooievaar of uit de boerenkool geboren worden hé.
 

21926 Lotus baby'tjes21926 Lotus baby'tjesDroomfoto's

Wil je zelf ook een kijkje nemen ?  Dit is hun website :  http://www.agua.be/  Heb je geen vijver?  Die heb je eigenlijk niet nodig ... veel waterlelies en lotussen hebben maar een redelijk ondiepe bak nodig (minimum 20cm), dus het kan net zo goed op een terras!
 


Archive
January (1) February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December (2)
January (1) February (1) March April (1) May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December