100 newborn baby fotoshoots

May 24, 2015

Ondergetekende babyfotograaf mag vandaag met trots aankondigen dat deze week de 100e newborn baby fotoshoot plaatsvond in de studio.  En met newborn bedoel ik letterlijk :  jonger dan 14 dagen oud. 
 

Dankjewel Aidan, Alec, Alexander, Alicia, Alyssa, Amani, Amelie, Anders, Arez, Arne, Axelle, Brent, Charlotte, Chloë, Colysia, Darja, Demi, Dominic, Dries, Eden, Elena, Elien, Elisabeth, Elise, Elissa, Ella, Elle-Marie, Emelie, Emile, Emilie, Emiyo, Enora, Fenna, Fenne, Finn, Fleur, Fran, Gilles, Grace, Hannah, Heleen, Ilyano, Jack, Jasmine, Joaquín, Kayla, kyento , Lacey, Laure, Lena, Lena, Lenn, Lewis, Lia, Liam, Liam, Lias, Lisa, Lucia, Malek, Mathis, Mats, mats, Mattiz, Mauro, Maxim, Maya, Mette, Michaël, Mila-Irena, milo, Nathan, Nias, Nolan, Noralie, Norelien, Noya, Ona, Otis, Perla, Phéa, Rhany, Ritch, Robbe, Robbe, Sam, Stijntje, Thibault, Thijs, Thomas, Turxan, Ulises, Valentine, Vanessa, Vince, Warre, Willem, Xander, Xander, Yilan, het was een groot voorrecht om jullie als mini-model in de studio te verwelkomen!
 

Bedankt ook aan alle ouders van deze kindjes, dat ik hun kostbaarste bezit heb mogen fotograferen!
 

Slechts 3 van hen hebben het droog gehouden, dus kan ik gerust stellen dat ik nu niet alleen een ervaren babyfotograaf ben, maar ook heel goed weet hoe je de studio achteraf weer proper krijgt!
 

Ondertussen zijn er reeds een tiental kindjes teruggekeerd naar de studio, in de functie van Grote Broer of Zus.  Een blij weerzien van mijn kant, maar vreemd genoeg wist geen van hen zich te herinneren dat ze al eerder in de studio waren geweest :-)
 

De baby die de kaap van 100 heeft gehaald, heet Eden, en hij was zuiver toevallig ook de knappe zoon van één van mijn makeupartiestes, Sandra Van Buggenhout en haar man Tim.  Eden had geen makeup nodig, hij was een superknappe baby-boy.  Ook poseren kon hij als de beste, op voorwaarde dat hij daarbij kwistig en gul mocht "sproeien" met plasjes en currysausjes, en dan bij voorkeur op Papa Tim.  5D3-518585D3-51858
 

Eden is hier 7 dagen oud, en het kan hem geen barst schelen dat hij mijn 100e mini-modelletje is.  Maar ik ben er trots op, en ik ben van plan om nog lang verder te gaan op de ingeslagen weg, met als motto "Celebrate New Life as Art".
 


 


Archive
January (1) February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December (2)
January (1) February (1) March April (1) May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December