Twee Very Important Baby'tjes

April 29, 2014

3217732177 Ik heb 2 vriendinnen die toevallig allebei met enkele weken verschil voor het eerst Oma werden, dus ik was zeer vereerd toen er twee combi-shoots besteld werden.  Nu doe ik vanzelfsprekend bij ALLE shoots mijn best om supermooie foto's te maken, maar deze 4 sessies waren natuurlijk Very Important!

De zwangerschapsfotosessies lagen maar 1 week van elkaar verwijderd.  De aanstaande mama van baby Vanessa koos voor de traditionele spiegelfoto, die heel mooi lukte, vooral dan omdat Vanessa zo lief was om haar kraaloogjes wijd open te trekken, precies op het juiste moment.

 

 

Voor en naVoor en naBabyfoto's combishoots - 35035db

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De mama van Ulises ging voor de "reflectie-foto".   Om de weerspiegeling helemaal perfect te maken, heb ik simpelweg 2x hetzelfde hoofd gebruikt, wat het veel echter maakt natuurlijk.  Veel ouders willen graag meer dan 1 combi-foto, maar dat raad ik altijd af :  een newborn kindje van enkele dagen oud moet poseren voor foto's op de beanbag, foto's met mama en papa apart, een familiefoto, foto's in een vintage mand of emmer ... dat is een hele brok voor zo'n kleintje!  Als er dan nog verschillende combi-foto's gemaakt moeten worden, dan heb je veel kans dat de kleine op een gegeven moment duidelijk laat merken :  genoeg!   Tja, en als het model er genoeg van heeft, dan gaan we naar huis hé!

VlindertjeVlindertjeBabyfoto's - 33607

Zo klein, zo liefZo klein, zo liefBabyfotografie - 34972k

 

 

 

Vanessa betekent "vlinder".  Bofte ik even dat ik een paar echte vlinders in huis had! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ulises was maar 7 dagen oud, en liet zich bijgevolg moeiteloos "vouwen" in de houding van in de buik.  Het ging hem zelfs zo gemakkelijk af dat hij op zijn grote teen begon te zuigen ...

Proficiat aan mijn vriendinnen Ingrid en Karin, die alle redenen hebben om als trotse Oma's naast hun schoenen te gaan lopen!  Ik duim alvast dat Vanessa en Ulises de beste vrienden zullen worden.

 


Archive
January (1) February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December (2)
January (1) February (1) March April (1) May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December