Mijn eerste cake smash fotoshoot!

March 03, 2014

3276632766    

Een cake smash fotoshoot begint altijd als een heel gewone fotoshoot met een kindje tussen de 11 en 13 maanden ... maar op het einde wordt het een beetje vies.  Tenminste dat hopen we.

Mijn eerste cake smash was met kleine Michaël van 11 maanden.  Hij werd nietsvermoedend op een propere vinyl vloer geplaatst, waarna hij een heerlijke slagroomtaart voor z'n neusje kreeg.  Klinkt simpel?  Ja, en dat is het ook.  Het is de bedoeling dat ik eerst een mooie foto neem van een propere baby met onaangeroerde taart, maar Michaël had het spel meteen door en ik had geen schijn van kans op een "propere" foto!

3277232772

 

 

 

 

 

Ik had gehoord dat er kindjes zijn die zozeer gewend zijn om tijdens hun dagelijkse maaltijden "opgekuist" te worden door hun ouders, dat ze zichzelf niet graag vies maken.  Die komen dan met één klein vingertje aan de taart, en meer niet.  Sommige mama's denken dan te helpen door een grote klodder slagroom op de kleine te smeren ... en dan wordt het een drama.  Niet bij Michaël!  Hij wreef met de slagroom alsof het zeep was, en hij probeerde een aardbei op te eten die groter was dan z'n mondje!

3279332793

 

 

 

 

Veel taart heeft hij niet binnengekregen, maar hij heeft zich kostelijk geamuseerd ... en de fotograaf ook. 

Zijn jeansbroekje verdween achteraf in een plastic zak mee naar huis, en de smurrie werd opgeruimd met wc-papier (de vloer) en natte doekjes (Michaël).  
WC-papier?  Aha, dat vond Michaël OOK al leuk!

 


Archive
January (1) February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December (2)
January (1) February (1) March April (1) May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December