Drie newborn baby prinsesjes in de studio

February 22, 2014

Gelukkig heb ik méér dan 1 roze deken, want de laatste tijd had ik verschillende babymeisjes achter elkaar ...  Twee van hen waren zelfs op dezelfde dag geboren! 

Sleepy in sepiaSleepy in sepiaref.: 30845 - Baby foto's

 

 

Dit mooie meisje had verstand van poseren en was nog helemaal bereid om de beentjes "netjes" te kruisen.  Hoe meer "newborn" een kleintje is, hoe makkelijker een baby die schattige opgekrulde houdingen wil aannemen van in de buik ...

 

SamenSamenref.: 31862 (3) - Newborn foto's

 

 

 

 

 

Dit allerliefste kleintje had haar ouders een poets gebakken :  een combi-shoot geboekt?  Ja, maar enkele dagen VOOR de zwangerschapsfotosessie was de baby er al!  Ze heeft het echter helemaal goedgemaakt tijdens haar newborn shoot :  braaf poseren op 9 dagen oud ... dus nog ruim voordat ze eigenlijk geboren zou worden!

 

Newborn in vintageNewborn in vintageref.: 31739 (3) - Newbornfotograaf

 

 

 

 

 

De eerste prijs gaat echter naar dit prinsesje!  Tijdens elke newborn shoot liggen er beschermingsdoeken, waterdichte pads, vochtige doekjes, reservepampers en opkuis-wcpapier klaar "voor 't geval dàt" ... maar bij dit kleine wondertje was dat allemaal niet nodig.  Ze verdient met glans de eerste prijs als baby-fotomodel :  geen druppel buiten de pamper, niet gehuild, en amper wakker geweest tijdens de volledige fotoshoot.  Naarmate de sessie vorderde, werd het steeds spannender ... zou ze het halen?  Zou ze op het allerlaatste moment toch niet haar vader als "target" uitkiezen?   Nee, ze mafte lekker door en is slapend terug naar huis gegaan.  Hopelijk heeft ze zich die nacht niet te veel laten gelden ;-)


Archive
January (1) February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December (2)
January (1) February (1) March April (1) May June July August September October November December