Baby fotoshoot rond Kerstmis

December 20, 2014

Tijdens een newborn baby fotoshoot zet ik altijd een mooie vintage set-up klaar (zie mijn blogpost http://www.anyka.be/blog/2014/10/vintage-babyfotos).  Maar vanaf 1 december, als Kerstmis nadert, maak ik daar graag een Kerst-versie van ...

baby kerstfotos 42222 (2)baby kerstfotos 42222 (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De meeste ouders willen heel graag een kerstfoto van hun baby'tje ... maar niet ten koste van de vintage foto!  En omdat ik de kleine niet extra wil belasten met heen en weer verhuizen naar een andere mand of emmer, verander ik niet de lokatie of de pose, maar wél het mutsje en de "entourage".

 

Je kan aan de houding van kleine Sam zien dat hij er niks van gemerkt heeft ... 4360443604

De ouders mogen kiezen, en smaken verschillen natuurlijk.  Het ene koppel wil graag lekker druk, met poppetjes of met grote kerstcadeautjes die de baby nog kleiner doen lijken, terwijl andere ouders al happy zijn met 1 simpel mutsje.  Zulke foto's zijn niet alleen bruikbaar als gewone kerstkaart, maar ook als bedankkaartje of babyborrel-invitatie! kerstfoto van baby 43275kerstfoto van baby 43275

 

 

 

 

 

Vanzelfsprekend is dit niet beperkt tot newborns, ook oudere baby'tjes zijn super-cute als kerstkaboutertje!

kerstkaart babyfotokerstkaart babyfoto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En mits een kleine opleg halen we Photoshop erbij om het helemaal feestelijk en winters te maken ...

 


Archive
January (1) February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December (2)
January (1) February (1) March April (1) May June July August September October November December