100 fotoshoots met zwangere buiken

December 06, 2014

Ja, echt waar, Studio Anyka heeft onlangs de 100e zwangerschapsfotosessie gedaan.  "Goe bezig" noemen ze dat in Antwerpen. 

Ik heb het wel 3x nageteld, om er zeker van te zijn, maar Vanessa was echt de 100e dikke buik bij "Anyka". 
De allereerste zwangerschapsfoto's (Leen) werden weliswaar genomen in een veel kleinere studio, en met veel minder attributen, stoffen en fotografisch materiaal.  Maar van de 1e tot de 100e was het steeds een belevenis die draaide rond die mooie bolle buik en het (vaak wakkere!) kleine wondertje daarbinnen.

Wat het nog extra leuk maakte :  buik-nummer-100 was twee jaar eerder OOK in de studio geweest, voor haar eerste zwangerschap.  Het was dus een bis-nummer, en dit keer brachten ze hun 2-jarig dochtertje Lore mee als extra fotomodel.

Hierbij een foto van kleine Lore, in gesprek met haar toekomstige broertje of zusje via de populaire vuurrode stethoscoop.

En het 100e newborn baby'tje dan??
Tja, als ik alle baby'tjes van alle leeftijden samentelde, dan was ik al voorbij mijn 100e "baby-jubileum", maar dat zou vals spelen zijn, de fotosessies zijn gewoon veel te verschillend qua verloop en stijl.  Nog 2 à 3 maandjes wachten dus ...

 

4398943989

 


Archive
January (1) February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December (2)
January (1) February (1) March April (1) May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December