Mijn favoriete model ?

September 05, 2013

Foto van de week :  mijn favoriete model.

Nee, het is niet één van mijn schattige baby-modelletjes, want die zijn allemaal even lief, daaruit kan ik echt niet kiezen.  En nee, 't zijn ook niet mijn zus of mijn petekind, die nochtans allebei supergoeie fotomodellen zijn.  Nee, mijn favoriete model is de 50 al gepasseerd.trio24242

Mijn nummer 1 in de studio is :  mijn schoonbroer Bes.  Hij laat zich met plezier en enthousiasme omtoveren in alle mogelijke typetjes, laat zich baarden en snorren aankleven, poseert en acteert als de beste, en vindt het nota bene helemaal niet erg als ik hem in photoshop nog 10 jaar ouder maak! 

Onlangs speelde hij 3 typetjes in 1 fotoshoot, vandaar 3 foto's van de week in één keer.

Hij rekent er wél op dat ik elk jaar weer met nieuwe typetjes op de proppen kom.  Dus wie ideeën heeft?

 


Archive
January (1) February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December (2)
January (1) February (1) March April (1) May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December