Bodyparts fotoshoots met een flinke dosis Glamour

June 29, 2013

15674

 

 

Zowel tijdens zwangerschaps- als bij boudoir fotoshoots komt het vaak voor dat er één of meer shots tussen zitten "zonder hoofd". 

Da's dus een close-up van de zwangere buik, en bij boudoir sessies bijvoorbeeld een foto van alleen een mooi décolleté of een sensueel gebogen rug.

00562

 

 

 

Zo'n close-up als eerste foto in een boudoir-album is een leuk "uitnodigend" begin.  Zo van "vind je dit mooi?  blader dan maar verder".

 

 

 

 

 

 

 

 

OK toegegeven, je hoeft geen sexy glimlach te produceren voor zo'n shot, maar dat wil niet zeggen dat zo'n detailfoto gemakkelijk te schieten is.  Juist omdat het om een close-up gaat, moet het licht veel mooier vallen, en de vrouwelijkheid extra accentueren.

20060-(2)---13x18cm

 

 

 

 

Dit jaar heb ik tweemaal een fotoshoot gedaan met uitsluitend "body parts".   Die zijn vaak veel mooier met een zwarte (of spierwitte) achtergrond, vandaar dat zo'n shoot doorgaat in de grote fotostudio, niet in de boudoir studio.  Als je de beelden daarna omzet in zwartwit of creamtone, krijg je een porseleinen huid.

 

 

18615 - 13x18cm

 

 

 

 

 

 

 

Hoewel ... vuurrood doet het ook schitterend in close-up! 

 

18566

 

 

 

 

 

Lingerie is tijdens een echte body parts fotoshoot heel belangrijk.  Niet zozeer het geheel ervan, of de kleuren, maar wel de afwerking met kant en de textuur (glans- of netkousen bijvoorbeeld!). 

 

 

 

 

 

 

 

 

En vergeet vooral de schoenen niet :  hoe smaller en hoger de hak hoe beter!

 


Archive
January (1) February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December (2)
January (1) February (1) March April (1) May June July August September October November December