Voorproefje in facebookformaat

December 14, 2013

De fotoretouche is nog lang niet klaar, maar ik kan het vaak niet laten om de (aanstaande) ouders een voorproefje te sturen.  Liefst dan nog meteen in Facebookformaat, zodat de mooie buik, het pasgeboren wondertje of de schattige kleuter al aan vrienden en familie getoond kan worden, nog voordat alle foto's klaar en geprint zijn.

CaithlynCaithlyn

 

Mochten er nog (aanstaande) ouders zijn van wie ik niet weet dat ze actief zijn op facebook, geef maar een seintje en ik maak voor hen ook een timeline/omslagfoto.

 

 

Dit is kleine Caithlyn, niet alleen superbraaf in de studio, maar ook een volleerd fotomodel!  Zoals altijd had het kiekeboe spelletje van achter de houten plank het meeste succes, hoewel ze vaak zo supersnel weer achter de plank verdween, dat ik alleen haar paardenstaartje nog in beeld had!

 

 

Archive
January (1) February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December (2)
January (1) February March April May June July August September October November December