Canvassen en Alu-dibonds van superieure kwaliteit

November 16, 2013

De nieuwe canvassen en alu-dibonds zijn aangekomen!

 

Niet alleen de studio is nu op en top ingericht, ook de toegang en traphal zijn nu helemaal de moeite waard!

Na een grondige beurt van muren, plafond en trap mocht ik eindelijk de nieuwe canvassen en alu-dibonds ophangen.  Of beter gezegd, Nico Bruninx heeft dat gedaan, dan hangen ze tenminste recht en op de juiste hoogte!

2822828228

Dit zijn niet zomaar canvassen van inferieure warenhuis-productie, maar echt supermooie kwaliteit.  Om het verschil te zien, heb ik ook 1 exemplaar gekocht bij een bekende goedkope leverancier en oh wat een verschil!!   Het goedkope exemplaar is te licht afgedrukt, zodat de foto overbelicht lijkt, er zit een kleurverschil op en er is 3 centimeter van de foto gebruikt voor de zijkanten, zodat het hoofd van het kindje helemaal tegen de rand zit.  En als je het canvas omdraait, zie je ... karton??! 

Wil je de TOPPER van jouw fotoshoot graag in je living of slaapkamer zien hangen? 

Voortaan kan je dus bij mij niet alleen terecht voor prints, dvd en albums, maar ook canvassen en alu-dibonds in superieure kwaliteit :  licht-echt, juiste kleuren en prachtig afgewerkt. 

Kom gerust de kwaliteit met eigen ogen bekijken in de traphal van de studio! Bovendien wordt de bestelling door mijzelf uitgevoerd.  Dit wil zeggen dat ik in photoshop het nodige doe om voldoende ruimte te creëren rond de foto, zodat er geen stuk van het beeld verloren gaat door de dikke randen van je canvas.  De haarscherpe 22 megapixel beelden van studio Anyka lenen zich perfect voor een sublieme muurdecoratie, die tientallen jaren mooi zal blijven!


Archive
January (1) February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December (2)
January (1) February (1) March April (1) May June July August September October November December