Israpil en Alya

August 02, 2012  •  Leave a Comment

Ik hoop dat ik hun namen goed heb geschreven, want echt goed met spellen van Tsjetsjeense namen ben ik niet!  Israpil (1 jaar) en Alya (8 weken) kwamen met hun ouders naar de studio voor portretten van "alleen de kids".  Ojee, 2 maanden is geen makkelijke leeftijd.  Een baby van die leeftijd is te oud voor de echte "newborn" foto's (slapende engeltjes), maar ook nog te jong om die leuke lachende kopjes te kieken, ze beginnen nét hun hoofdje omhoog te houden ...

Israpil werkte prachtig mee.  Eerst even heel onwennig kijken naar de studiolampen, daarna zonder probleem poseren in de houten ton :

 

 

 

 

De kunst is natuurlijk uit te zoeken wat zijn aandacht trekt - en bij Israpil bleken dat ballonnen te zijn.

 

 

Alya daarentegen vertikte het om op haar buikje in slaap te vallen.  Ze bleef klaarwakker en stilliggen was ook al haar sterkste kant niet.  Er waren twee armen nodig om haar ter plaatse te houden, dus hebben we van de nood maar een deugd gemaakt en de armen van ouders en broertje mee op te foto gezet :

Beschermende armen

 

 

Kijk vooral naar dat kleine handje dat de teentjes telt!


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January (1) February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December (2)
January (1) February (1) March April (1) May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December