Big Secret

June 21, 2012  •  Leave a Comment

Het was een Groot Geheim.  De mooie vrouw die enkele maanden geleden naar de studio kwam voor een boudoir fotoshoot had mij vooraf uitdrukkelijk laten weten dat de foto's niet voor juni het internet op mochten; sterker nog :  ik mocht haar niet eens bellen! 

Kaat, moeder van 2 kindjes, had 2 goeie redenen voor een boudoir shoot :  ze had net een heel succesvol dieet achter de rug en zag er werkelijk fantastisch uit, en bovendien ging ze in juni trouwen.  De foto's waren een trouwkado voor hem, en het moest a-b-s-o-l-u-u-t een totale verrassing blijven.  Voorlopig geen blog dus!

Wel, ze zijn ondertussen getrouwd, en ik citeer de bruid even :  " ... mijn ventje was overdonderd moet ik zeggen. Na het feest hebben we samen nog even het boek bekeken, en nog drong het niet echt goed door. Hij zei me dat het schitterende foto's waren, en dat hij versteld stond dat dit kon. Ik moest je erg bedanken voor de mooie foto's".

Overdonderd.  Dat was precies de bedoeling hé!


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January (1) February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December (2)
January (1) February (1) March April (1) May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December