Veilige babyshoots

October 31, 2012  •  Leave a Comment

Baby fotoshoots zonder risico?

Als je sommige babyfoto's op het web bekijkt, dan vraag je je wel eens af of de baby wel veilig was tijdens die fotoshoot. De kleine hangt dan in een hangmat te bengelen, met één beentje er al uit ... of een pasgeboren kindje balanceert op de arm van de vader, hoog boven diens hoofd ... zou dat wel altijd goed aflopen?

veilige baby fotoshootsBaby in zwartwit

 

Ik kan natuurlijk niet garanderen dat alle fotografen even veilig werken, maar bij de meesten - inclusief studio Anyka - loopt de kleine nooit enig gevaar.

 

Hier lijkt de vader te staan, maar in werkelijkheid zit hij op een matras van 40cm dik.  Afstand baby / vaders schoot = amper 10cm.

baby in vaders handenIn twee handen

baby met hondOppasser

 

 

 

Hier lijkt het kleintje te zweven boven het hoofd van de vader.  In werkelijkheid heeft de vader een zwarte doek over zich heen, en leunt het kindje tegen zijn borst aan.

 

 

 

 

 

 

 

En hier zit er geen vals gevaarlijk monster naast de baby, maar een heel rustige en perfect opgevoede labrador (met hondenschooldiploma!).
De baby had een echte bodyguard!
Ik durfde als fotograaf geen vinger naar het kleintje uitsteken!
Beide ouders waren vlakbij, net buiten beeld.  Dat is trouwens altijd het geval bij Anyka babyshoots, niet alleen als men een huisdier meebrengt.


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January (1) February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December (2)
January (1) February (1) March April (1) May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December