Gipsbuik laten maken in de fotostudio

July 22, 2014

Twee weken geleden heb ik mijn eerste gipsbuik gemaakt, op de buik van hoogzwangere Kim, die een voorbeeldig slachtoffer was om op te oefenen!

3809738097 Al bij al bleek het geen supermoeilijke klus - je kan het ook thuis doen - als je tenminste bereid bent om alle spullen zelf aan te kopen, en de kliederboel achteraf allemaal op te ruimen en schoon te maken.

Een gipsbuik is een volledig veilige manier om je buik te vereeuwigen in al z'n glorie.  Meestal worden de borsten mee opgenomen, niet alleen omdat die op het einde van je zwangerschap vaak op z'n mooist zijn, maar ook omdat de buik dan beter tot zijn recht komt.

De ideale tijd voor een gipsbuik valt precies samen met de beste tijd voor een zwangerschapsfotoshoot.  Vandaar dat studio Anyka voortaan ook het maken van gipsbuiken aanbiedt, gecombineerd met foto's van "the making of", plus een vertederende kunstfoto van je newborn baby'tje, slapend in je afgewerkte gipsbuik. 

Wie interesse heeft en ook graag zo'n 3D-herinnering heeft aan 9 maanden-in-verwachting, neemt best vandaag nog contact op met de studio!  Let wel, we zijn in de eerste plaats een fotostudio, dus een gipsbuik boeken kan alleen samen met een zwangerschapsfotoshoot (hoewel niet noodzakelijk op dezelfde dag).

Meer info :   http://www.anyka.be/gipsbuik

3844738447