Babyfotografie op 11 dagen

August 09, 2012  •  Leave a Comment

11 dagen jong was Xander toen hij in de studio kwam.  Zijn ouders hadden de tips goed gelezen, want ze hadden NIET z'n hele garderobe meegebracht. 

Hij sliep al bij aankomst (door de auto natuurlijk), dus de fotoshoot kon meteen beginnen.  Papa en Mama wilden niet eens een drankje, want de schrik dat hij zou wakker worden zat er goed in.

babyfotografie antwerpenBlauwe strik

 

 

 

Heb vlak voor de fotoshoot nog gauw even moeten opzoeken of jongetjes nu een blauwe of een roze strik krijgen ...  Blijkt dat dit vandaag de dag blauw is, maar in de vorige eeuw was 't precies omgekeerd.  Raar!!

 

 

 

 

 

 

Mijn "white noise" apparaatje deed z'n werk goed.  Geen idee waarom kindjes lekker slapen bij dat geluid!  Misschien is het gewoon rustgevend, of overstemt het onze gedempte gesprekken tijdens de shoot ...

Fotoshoot babyBabyfoto met mutsje

 

Deze mutsjes zijn een rage in Amerika, en ik begrijp waarom!  Maar in de States werken ze ook met mutsjes met dierenoren, bloemen-haarbandjes, en zelfs met kanten tutu's.  Dat gaat me toch ietsje te ver ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit moest snel gaan, want hij had nog steeds niet geplast, en hij sliep al een uur ...

Dat plassen heeft ie uiteindelijk gedaan op ... zijn vader, die dat helemaal niet erg vond.  En daarmee heeft Xander bewezen dat hij een perfect babymodel was, want plassen in de studio doen ze allemaal!

 


Comments

No comments posted.
Loading...