Jubileumkado

June 28, 2012  •  Leave a Comment

Drie toffe zussen + de vrienden van de 2 oudsten hadden Studio Anyka uitgekozen voor een familieportret.  Pa en Ma waren binnenkort 25 jaar getrouwd en zouden recente foto's van de kids zeker waarderen.

Met 5 jonge mensen is poses uitkiezen echter niet eenvoudig!  Da's 5 smaken, 5 meningen, 5 stijlen en 1 budget.

 

 

Uiteindelijk kreeg iedereen z'n zin :  de koppels apart, de zussen samen, en dan met z'n vijven.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het werd pas echt leuk toen we een profielfoto gingen maken.  Daarvoor moet je immers allemaal op gelijke hoogte staan, schuin achter elkaar, allemaal in het zwart (een grote zwarte lap, ERG warm!).  Er kwamen stapels boeken en een houten krukje aan te pas om iedereen op dezelfde hoogte te krijgen, dan iedereen in dezelfde richting kijken, zelfde blik, hand in dezelfde houding en ... kijk zelf maar.

 

 

 


Comments

No comments posted.
Loading...