Chalky

June 08, 2012  •  Leave a Comment


Na zoveel nog-niet-zindelijke puppies was het een welkome afwisseling om eens een goed opgevoede volwassen hond in de studio te mogen verwelkomen.  Chalky bracht z'n twee baasjes mee, die allebei gek op hem waren.

Al gauw bleek dat er geen enthousiaster hondje op de wereld te vinden is dan Chalky.  Hij wilde met gemak overal op of in, het enige detail was dat hij elke pose slechts 1/10 van een seconde wilde of kon volhouden.   Niet dat dat een probleem is als je camera ingesteld staat op 1/100 van een seconde - ik was 'm meestal te snel af.

Bovendien was hij een meester in het scheve-koppies-trekken, op voorwaarde dat ik maar originele geluiden produceerde.

Dit vond ik de leukste :  het lijkt wel of hij een speech gaat afsteken!

 

 


Comments

No comments posted.
Loading...