Angela

March 09, 2012  •  Leave a Comment

't Was eens de omgekeerde wereld.  Ik heb model Angela niet gevonden, nee Angela vond mij.  Via modelmayhem.  Haar portfoliofoto's waren mooi, maar op Modelmayhem zijn ze allemààl mooi.  Maar Angela had daarbij ook nog een stralende lach, en dàt missen toch veel would-be modellen!

Ik heb met haar een fotoshoot gedaan voor stockfoto's rond het thema "shopping" - hier een pose voor mijn nieuwe bakstenen achtergrond, die we later samen hebben opgevouwen, al was 't maar om 's avonds tegen haar ouders te kunnen zeggen dat ze 'n bakstenen muur had opgevouwen ...

Met zo'n natuurlijke glimlach moesten er natuurlijk ook enkele close-ups bij!

Wie TFP werkt (time for print), krijgt na de stockfoto's altijd nog extra portfolio beelden mee naar huis.  Ik had net enkele pastelkleurige voiles binnengekregen.  Daar hebben we plezier van gehad!  Angela's vriendin gooide de stoffen in de lucht - en als we dan geluk hadden, belandde de voile niet op Angela's hoofd, maar verschenen er prachtige gele golven en krullen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Comments

No comments posted.
Loading...