Amelie

February 27, 2012

Amelie werd slapend de studio binnengedragen, en heeft het eerste uur van de fotoshoot gewoon doorgemaft.  Zelfs tijdens het uitkleden kwam er geen protest, en het verwarmingsdekentje onder de pluche mat vond ze prima. 

 

Poseren met Mama achter mij?  Geen probleem, als jullie mij maar laten doormaffen hé!

Daarna nog eens met Papa?  Oké.  Felle flitslampen?  Niks van gemerkt.

Na een uurtje was het etenstijd.  En ja, daarna kwam Grote Zus Lisa langs voor foto's-met-z'n-tweetjes, en daar hadden beide zussen niet veel goesting in.  Heeft heel wat baby-wiegen en hatsjie-niesgrappen van de fotograaf gekost om de dames op de plaat te krijgen.  Gelukt.  Ze staan erop.  Voor altijd.

Tip voor wanhopige fotograaf-ouders :  wil je een onwillige baby fotograferen?  Als niets lijkt te lukken, probeer dan deze pose :  succes verzekerd!